פורסם 2014 ביולי 1711 שנים שלום,יש יש לי קבוצות של תלמידים שעובדים על מחשבים בכיתות והמורים העלו דרישה שהחומרים שאיתם הם עובדים יהיו זמינים דרך האינטרנטחשבתי על פיתרון דמוי dropbox אבל מקומיחשבתי על משהוא בשיטת drag and drop אבל עם דחיסה (שלא יאכל לי את כל המקום בשרת ה WEB)להשתמש בdrupbox זה לא ריאלי היות וכל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיביאשמח לשמוע האם יש רעיונות ופתרונות ליישום כזהאשמח גם להכוונה בהתאםתודה מראש
פורסם 2014 ביולי 1711 שנים כל כמה שבועות התלמידים מתחלפים ולהוסיף ולהסיר כתובות מייל כל היום מהדרופבוקס זה פשוט לא אפקטיביאז איך אתה רוצה לנהל הרשאות?
פורסם 2014 ביולי 1811 שנים מחבר לכן אני מחפש הצעותחשבתי לנסות להשתמש באיזה CMS כל שהוא עם פלאגין של דרופבוקס אבל אני לא מוצא משהוא מתאיםלגביי פיילזילה- אני לא יכול, חוקי אבטחת מידע במקום העבודה לא מאפשרים עבודה בפורט 21 גם לא עם SSLרק בפורט 80 או 443 נערך 2014 ביולי 1811 שנים על-ידי pppuser
פורסם 2014 ביולי 1811 שנים מחבר מולטיקור- לא הבנתי את השאלה שלך,מה זה מה מרכז הבעיה שלי?העלו צורך מחשובי... פנו אלי.. לי אין את הפתרון.. אני פונה לפורום- אולי לחברים בו יש פתרון...
פורסם 2014 ביולי 1811 שנים ^ גם.אבל, יחד עם זאת, אני לא מבין איך הצורך לנהל זהויות הוא הרשאות מהווה בעיה?
פורסם 2014 ביולי 1911 שנים הפתרון פשוט,Google Drive.פתח שרת... אתה יכול לשלם על הגדלת האחסון ובהתאם לחשבון הגוגל של התלמידים (אתה יכול לפתוח להם חשבון גוגל משלהם במיוחד לבית הספר) תוכל לנהל הרשאות שיתוף והעלאת קבצים.
פורסם 2014 ביולי 1911 שנים בתור התחלה צריך לסגור את היוזר ולהעיף את מי שמעריך את רמת אבטחת המידע לפי מספר הפורט
פורסם 2014 ביולי 2711 שנים אם הבית ספר הוא חלק מפרוייקט חוות הדעת אז כל הפורטים החוצה חסומים, אפשר לדבר איתם ולבקש לפתוח פורט מסויים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.