עבור לתוכן

מפרט ב7K.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח, אך אני מוכן לחרוג במקרה שרכיבים מסויימים לא ייכנסו.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל לא מאמין שניתן לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב?גיימינג.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

BF4 בעיקר ועוד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

2 מסך " 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

high end.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

ללא ציוד הקפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 מאוד חשוב.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין לי העדפה מיוחדת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אמצע-סוף אוגוסט.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

אני רוצה שהמפרט יכלול 250GB SSD. ומבחינתי אני לא צריך יותר. לא צריך כונן SATA. מעדיף שיהיה 780 TI.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

פותח הדיון, תחזור כשבוע לפני רכישת המחשב ותקפיץ את הדיון הזה, עד אז מחירים עוד ישתנו ועשויים להכנס דברים ומבצעים חדשים.

בברכה, עידן מלכה.

פורסם
  • מחבר

מעניין לשמוע את זה. אבל בכמה המחירים יירדו/יישתנו? משהו משמעותי?

פורסם

אין לדעת, וזה פחות עניין של מחירים אלא חומרה משתלמת, זה מאוד הפכפך בד"כ, לכן גם אני אמליץ לך להמתין עד למספר ימים לפני הקניה, כך נוכל לוודא שתקבל את המפרט הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים