עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ראיתי ב-Ebay שיש להם כמה כרטיסי מסך במחיר יותר זול מבארץ, רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי אולי להזמין משם ולא מפה, לדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/231239329273?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מבחינת המחשב שלי הוא יכול להחזיק כל כרטיס מסך יחיד, אז אין בעיות של ספק כוח וכו'.

(כרגע אני משתמש ב-GTX550 TI)

פורסם

צריך לקרוא לילד בשמו - מדובר בכרטיסי מסך מזוייפים. זה לא GTX 650, זה לא קרוב ל-GTX 650, זה כרטיס מסך שפה משיגים בגרושים בתחפושת. לא להתקרב להצעות מפתות של כרטיסי מסך במחירים זולים בצורה קיצונית.

פורסם
  • מחבר

זהו, אני ראיתי את זה וזה היה נראה לי קצת מוזר, גם הקטע של new GeForce וגם זה שה-spec שלו נראה יותר טוב מ"אחיו". אז אתה אומר שכל סוגי הכרטיסים האלה זה רמאות? זה משהו שכבר נתקלת בו? אתה יכול קצת להרחיב? יש בדיקות של הכרטיסים האלה?

בכל מקרה יש מצב טוב שאני פשוט אקנה יד שנייה של R9 280x ב-700-800 שקל, או אם יש המלצות לדברים אחרים אני יותר מפתוח להצעות.

פורסם

נתקלתי במוצרים כאלה שמגיעים בעיקר מסין, נמכרים באתרים קקיוניים דוגמת Ali-express.

דגם הכרטיסים לא תואם בדרך כלל לאף אחת מהתכונות שלהם. כבר ראיתי פה מישהו שמצא GTX 670 לכאורה, נכנסתי וראיתי שמדובר ב-8800GT "מחופש", כרטיס מסך בן 7 שנים.

כרטיסי מסך קונים רק מיצרניות רשמיות ולא מזייפנים. 280X זאת בחירה טובה אם המחשב תומך בו באופן מלא.

פורסם

יש ביד 2 290 נע בין 900-1300 מציע לך לבדוק

פורסם
  • מחבר

נכון אני אולי אקנה R9 280x יד שניה (כולה 1-3 חודשים בשימוש) ב-700-800 ש"ח, כנראה יהיה הכי משתלם..יש אולי עוד איזו הצעה מבחינת כרטיסים של Nvidia לאותו מחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים