עבור לתוכן

לא מצליח להיכנס לספריית הורדות ב-WIN 8.1

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK.

ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה.

כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו.

ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה.

אודה מאד אם מישהו יכול לעזור לי לפתרון את הבעיה, אם מישהו שמע עליה בכלל ומאיפה זה בא? הכל עבד בצורה סבבה לגמרי לפני 24 שעות.

נערך על-ידי e0z0

פורסם
  • מחבר

יש כלים שעשויים לעזור לפני שאני זורק אותו לפח?

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב בגלל שזה WD BLACK ויש עליו אחראיות של 5 שנים יש טעם בכלל לקחת אותו לתיקון?

פורסם

נסה לתקן עם הפקודה chkdsk /r

הסכו קלוש אבל שווה נסיון.

פורסם

יש תוכנות חילוץ מידע שיאפשרו לך להשיג את המידע או חלקו. השאלה עד כמה זה חשוב לך. אם הכונן באחריות כמובן שכדאי להחליפו.

פורסם
  • מחבר
נסה לתקן עם הפקודה chkdsk /r

הסכו קלוש אבל שווה נסיון.

למרות שניסיתי את הפקודה הזו שלשום הפעם זה דיי תיקן את הבעיה אז הרבה תודה!

השאלה עכשיו האם אחרי שהעברתי את כל החומרים שלי להארד דיסקים חלופים אני לוקח את הדיסק להחלפה או מפרמט אותו ומחזיר אליו את החומרים?

פורסם

תוריד את כלי הבדיקה של Western Digital ותריץ אותו. אם יש בעיה שדורשת החלפה (לפי הודעת השגיאה - די בטוח שכן) - הכלי כבר יאמר לך.

פורסם

השגיאה נובעת משתי סיבות

הקובץ לא נכתב נכון

הקובץ נכתב בזמנו נכון אבל שובש בגלל בעיה בקשיח.

נסה לשחזר ההסטוריה של הקשיח: היה מחובר למחשב אחר ? עשה בעיות והוחלפו/הושבו מחדש כבלים ? וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים