עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך איכותי ומסך זול

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש שני מסכים:

1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר?

2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money

פורסם

U2212HM מצטרף.

וכל הסדרות האלו של דל (בעיקר גדולים יותר)

פורסם

1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר?

ת'אמת, אף אחד לא ממליץ כאן על U2212HM, כי אין סיבה להעדיף מסך "22 (למעשה "21.5) כשבאותו מחיר ופחות יש מסכי "23-24. למעשה אני כלל לא בטוח שהU2212HM זמין למכירה, ואם כן - עדיין לא הייתי ממליץ עליו בגלל הנאמר למעלה.

מסכי "23-24 איכותיים לא חסר - הDELLים הפופולריים - U2312HM, P2314H, P2414H, ויש אחרים (למרות שלא ממש שונים מהותית או משתלמים יותר).

2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money

אכן, אבל לא הייתי מתפקס בזה. בגלישה בכל מקרה כל דפדפן מודרני מאפשר שינוי גודל כתב בקלות רבה ובהתאמה לכל אתר ואתר. אותם מסכי שמומלצים בסעיף הקודם יהיו מומלצים גם כאן.

פורסם

עכשיו שמתי לב שפותח הדיון כותב בסביבות 22.

הנה ההמלצה:

U2312HM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים