פורסם 2014 ביולי 1311 שנים בעיקבות דליפה בהתקנה אני צריך להשלים נוזל קירור מים ירוק אנטי סטטטי למערכת שלי.איפה אני יכול לקנות בארץ נוזל כזה ?
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים על איזו מערכת קירור מדובר?בדרך כלל נוזל קירור שמגיע עם מערכת קירור מים סגורות הוא כזה שלא מערבבים עם נוזלים אחרים בגלל ריאקציות כימיות כאלה ואחרות.
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים כמו כן אם זה לא מערכת סגורה אז מים מזוקקים עם תוסף נגד אצות יעשו את העבודה.
פורסם 2014 ביולי 1311 שנים מחבר מלבד שהנוזל היה ירוק ומעט שמנוני אני לא יודע לאפיין אותו.איפה משיגים תוסף נגד אצות ? והאם אף חנות לא מוכרת מים ירוקים ?
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים מים "ירוקים" יש לרכבים אבל שוב אתה לא יודע תתרכובת של מה שקיים בקירור כרגע ולכן זה לא ממש מומלץ.
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים מחבר מים "ירוקים" יש לרכבים אבל שוב אתה לא יודע תתרכובת של מה שקיים בקירור כרגע ולכן זה לא ממש מומלץ.ואם אני אחליף את כל הנוזל ולא רק אשלים מה שחסר ? אתה חושש מריאקציה עם מנגנון הקירור עצמו ?
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים אם יש אחריות תממש אותה כמה שיותר מהר ... מחיפוש קצר ברשת אתה לא הראשון והמון מתלוננים על זהבאחוזים כמה בערך נוזל נשפך?עם זה טיפה אז הייתי מבליג ... עם זה קצת יותר המשאבה עושה רעשים אז כנראה המצב אבוד ... מחיפוש קטן הבנתי שאין אפשרות למלות נוזל וגם אם כן אי אפשר להשיג את אותו אחד אז צריך לרוקן הכל ולעשות כל מיני קומבינות למלות בנוזל אחר ...
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים אם הנוזל עצמו על בסיס מים וחסרה כמות קטנה, נראה לי ניתן להוסיף מים מזוקקיםאם להחליף את כל הנוזל ולשטוף את המערכת מהנוזל הישן לא אמורות להיות תגובות בין נוזל קירור של רכב ו "הקירות" של המערכת - החומרים איתם הוא בא במגע בבלוק מנוע / רדיאטור של רכב הם אותם חומרים כמו במערכת מחשב ....מה שכן, לפעמים נוזל של רכב הוא סמיך יותר מהנוזל של מערכת קירור מים ואז אוליי צריך לדלל על מנת שהמשאבה לא תתאמץ להזרים אותו
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים בנוסף למה שקראתי הנוזל הוא לא רק מים מזוקקים ויש בו גם סוג של שמן שהמשאבה חייבת לעבוד בצורה תקינהמימוש אחריות הדבר הראשון שהייתי עושה
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים מחבר אם יש אחריות תממש אותה כמה שיותר מהר ... מחיפוש קצר ברשת אתה לא הראשון והמון מתלוננים על זהבאחוזים כמה בערך נוזל נשפך?עם זה טיפה אז הייתי מבליג ... עם זה קצת יותר המשאבה עושה רעשים אז כנראה המצב אבוד ... מחיפוש קטן הבנתי שאין אפשרות למלות נוזל וגם אם כן אי אפשר להשיג את אותו אחד אז צריך לרוקן הכל ולעשות כל מיני קומבינות למלות בנוזל אחר ...נשפך חצי בערך.אני אנסה לממש אחריות
פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים אם היה לך אחריות אז כנראה שהם עשו את העבודה שלהם ... אם לא אז באמת הופתעתי...תעדכן אותנו בהמשך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.