עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות נוזל קירור ירוק ?

Featured Replies

פורסם

בעיקבות דליפה בהתקנה אני צריך להשלים נוזל קירור מים ירוק אנטי סטטטי למערכת שלי.

איפה אני יכול לקנות בארץ נוזל כזה ?

פורסם

על איזו מערכת קירור מדובר?

בדרך כלל נוזל קירור שמגיע עם מערכת קירור מים סגורות הוא כזה שלא מערבבים עם נוזלים אחרים בגלל ריאקציות כימיות כאלה ואחרות.

פורסם

כמו כן אם זה לא מערכת סגורה אז מים מזוקקים עם תוסף נגד אצות יעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר

מלבד שהנוזל היה ירוק ומעט שמנוני אני לא יודע לאפיין אותו.

איפה משיגים תוסף נגד אצות ? והאם אף חנות לא מוכרת מים ירוקים ?

פורסם

על איזה קירור מדובר?

פורסם
  • מחבר

Corsair H80i

פורסם

מים "ירוקים" יש לרכבים אבל שוב אתה לא יודע תתרכובת של מה שקיים בקירור כרגע ולכן זה לא ממש מומלץ.

פורסם
  • מחבר
מים "ירוקים" יש לרכבים אבל שוב אתה לא יודע תתרכובת של מה שקיים בקירור כרגע ולכן זה לא ממש מומלץ.

ואם אני אחליף את כל הנוזל ולא רק אשלים מה שחסר ? אתה חושש מריאקציה עם מנגנון הקירור עצמו ?

פורסם

אם יש אחריות תממש אותה כמה שיותר מהר ... מחיפוש קצר ברשת אתה לא הראשון והמון מתלוננים על זה

באחוזים כמה בערך נוזל נשפך?

עם זה טיפה אז הייתי מבליג ... עם זה קצת יותר המשאבה עושה רעשים אז כנראה המצב אבוד ... מחיפוש קטן הבנתי שאין אפשרות למלות נוזל וגם אם כן אי אפשר להשיג את אותו אחד אז צריך לרוקן הכל ולעשות כל מיני קומבינות למלות בנוזל אחר ...

פורסם

אם הנוזל עצמו על בסיס מים וחסרה כמות קטנה, נראה לי ניתן להוסיף מים מזוקקים

אם להחליף את כל הנוזל ולשטוף את המערכת מהנוזל הישן לא אמורות להיות תגובות בין נוזל קירור של רכב ו "הקירות" של המערכת - החומרים איתם הוא בא במגע בבלוק מנוע / רדיאטור של רכב הם אותם חומרים כמו במערכת מחשב ....

מה שכן, לפעמים נוזל של רכב הוא סמיך יותר מהנוזל של מערכת קירור מים ואז אוליי צריך לדלל על מנת שהמשאבה לא תתאמץ להזרים אותו

פורסם

בנוסף למה שקראתי הנוזל הוא לא רק מים מזוקקים ויש בו גם סוג של שמן שהמשאבה חייבת לעבוד בצורה תקינה

מימוש אחריות הדבר הראשון שהייתי עושה

פורסם
  • מחבר
אם יש אחריות תממש אותה כמה שיותר מהר ... מחיפוש קצר ברשת אתה לא הראשון והמון מתלוננים על זה

באחוזים כמה בערך נוזל נשפך?

עם זה טיפה אז הייתי מבליג ... עם זה קצת יותר המשאבה עושה רעשים אז כנראה המצב אבוד ... מחיפוש קטן הבנתי שאין אפשרות למלות נוזל וגם אם כן אי אפשר להשיג את אותו אחד אז צריך לרוקן הכל ולעשות כל מיני קומבינות למלות בנוזל אחר ...

נשפך חצי בערך.

אני אנסה לממש אחריות

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון - KSP הציעו להחזיר לי מוצר חדש או את הכסף, שירות טוב מצידם.

פורסם

אם היה לך אחריות אז כנראה שהם עשו את העבודה שלהם ... אם לא אז באמת הופתעתי...

תעדכן אותנו בהמשך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים