עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך חדש או יד שניה

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכרטיס שיש לי 470GTX כבר עושה יותר מידי בעיות בזמן האחרון, אני כל חודש + כבר מבשל אותו בתנור כדי שיחזור לתפקד ודי נמאס לי...

מה אני רוצה?

לשחק ברזולוציה 1920 במשחקים הכבדים עם כל האפשרויות המקסימליות. בשאר המשחקים אני לפעמים משתמש בUPSCAL ל2560..

מעל 2GB זכרון

ראיתי ביד שניה באתר מישהו שמוכר GTX780 ב.1850. אני לא מכיר כלכך את הגרסאות והאמת קצת חושש לקנות בלי אחריות במחירים האלה..

מצד שני חשבתי לקנות חדש של GTX760 לדוגמא שהם באזור ה1200 שח.. (וראיתי גם ב700 שח ביד שניה שנשמע מעולה)

החשש שלי שיצא GTA5 והוא לא יהיה מספיק חזק להריץ אותו, כבר היום וואצדוג דורש 3GB זכרון לטקטורות מלאות..

מעדיף כרטיסים עם קירור לא מקורי חזק ושקט..

תקציב: 1500 שח

האם אתם חושבים ששווה לי להשקיע עוד קצת על ה780 ביד שניה ?

ואיך אכל לוודא שהוא אכן תקין מכל הבחינות..

פורסם

תוכל לאמץ אותו ולבדוק ביצועים וטמפ' ז"א לבדוק אם הוא מתפקד בסדר מה שלא תוכל לבדוק זה אם כופפו אותו בצורה לא סבירה בזמן הרכבה או עשו לו המהרה, כמה שעות הוא היה בשימוש דברים שמשפיעים על אורך החיים העתידי, אין פה משהו חד משמעי מה שכן לגישתי כרטיס מעל חודשיים שלושה מצריך ירידת מחיר של לפחות 40% ממחיר כרטיס חדש

פורסם

חשבת על הכרטיסים של AMD המשומשים בפלונטר ו/או בTMS?

כרטיסים עם אחריות ליותר משנתיים

פורסם
  • מחבר

אני לא חובב את הכרטיסים של AMD .. עם זאת שהם מאוד קורצים במחירים ועם 4GB זכרון שלהם

פורסם

אני מציע לצאת מהמשבצת של Nvidia Only, תחסוך כמה שקלים, לא חבל?

פורסם
  • מחבר

אין לי נסיון טוב איתם לצערי, אין לי אומץ להוציא עליהם שוב כסף.

פעמיים נדפקו לי כרטיסים של NV ככה שאני לא מעריץ או משהו,(יכול להיות שחלק באשמתי) אבל כשהם עבדו הייתי מרוצה מאד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים