פורסם 2014 ביולי 1111 שנים היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים נתחיל שהמחשב לא יכול להתחיל בלי מעבד לוח אם יכול לעשות אותו דבר לרוב אחד מהשתיים.
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספקאז הוא נדלק או לא? אם אתה אומר שהספק מוציא מתח.או שהמחשב נדלק אך אין תצוגה?
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים מחבר המחשב לא נדלק. לא מתניע.השאלה היא מה קורה אם מנסים להדליק מחשב בלי מעבד? אותו דבר כמו עם ram או שפשוט כלום לא קורה (כמו במקרה שלי).תודה (לא מיוחדת).dr
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים ספק יכול להישרף בצורות שונות. לפעמים ספק נשרף בצורה שהוא עדיין נדלק כשהוא בעומס קל מאוד, אבל לא כשהוא בעומס קצת יותר גדול. לוח בלי מעבד / אם מעבד יכולים בדיוק להיות המקרם שבהם ספק שנשרף בצורה כזאת יידלק או לאתופעה דומה יכולה לקרות בממיר המתח בלוח, זה אזור הרכיבים (קבלים, סלילים, קוביות שחורות שונות) שנמצאים קרוב לסוקט של המעבד - לפעמים במקרה של ממיר מתח שרוף הלוח נדלק כשאין מעבד, אבל מקצר את הספק ולכן לא נותן גם לספק להידלק כשיש מעבדתבדוק אם יש קבלים מנופחים על הלוח ובתוך הספק, הם בדרך כלל סימן ראשון למקום הבעיה האפשרי. כשאתה פותח את הספק אל תיגע במעגל בתוכו, יכול להיות שם מתח גם אחריי שהוא מנותק מהחשמלקבלים מנופחים נראים כך : הראש המתכתי שאמור להיות שטוח וישר מתנפח החוצהhttps://en.wikipedia.org/wiki/File:Al-Elko-bad-caps-Wiki-07-02-17.jpg
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים המחשב לא נדלק. לא מתניע.לא נדלק חשמלית?אז כנראה בעיה בספק או לוח כמו שבינארי אמר
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים ivan - לא אותו דבר, לוח תקין בלי זיכרון מצפצף, בלי מעבד בדרך כלל לאהוא שאל על המאווררים........בלי מעבד - הוא תמיד לא מצפצף ולא בדרך כלל.
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים מחבר חברים אתם תותחים! ענית לי על השאלה.כנראה שהלך המעבד. באסה.בכל מקרה, תודה לכולם!dr
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים ^ גם כני חושב כך. אני לא חושב שראיתי יותר משני מעבדים שאינם תקינים, זה רכיב שחיי כ-10 שנים.
פורסם 2014 ביולי 1111 שנים התקלה היא בספק או בלוח. חפש קבלים מנופחים בשתיהםהספק או ממיר המתח בלוח (הרכיבים לייד הסוקט של המעבד) יכולים להיפגע בצורה שבה הם עדיין יידלקו אם הם ללא עומס (אין מעבד), אבל לא כשמעמיסים אותם קצת יותר (יש מעבד תקין). זה יכול להיראות כמו תקלה במעבד, אבל כמעט בכל המקרים האלה המעבד עצמו תקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.