עבור לתוכן

ייבוא מחשב dell precision m3800 לארץ

Featured Replies

פורסם

אם הם טוענים שהיא אכן בינ"ל, ויש לך דרך לתעד או לפחות לבקש מהם מסמך או מייל בעניין, אז אפשר להאמין להם. סה"כ חנות אמינה.

1734 דולר באתר שלהם זה לפני מע"מ מקומי בארה"ב בשיעור של 7.25%, בניו ג'רסי, שזה יוצא כ1860 דולר.

ותוודא שאפשר לשלם עם כרטיס אשראי ישראלי (גם אם בינ"ל). באיביי אי אפשר לקנות מהחנות שלהם אם אתה מחוץ לארה"ב (בדומה למה שקןרה בגוגל פליי סטור).

• תגובות 33
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ביקשתי מהם לבדוק עוד פעם וזו אחריות רק בארה"ב. יש סיכוי לדבר עם Dell ישראל בדרך זו או אחרת (לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם איך מתקשרים איתם ישירות)?

אני יודע שזה נשמע פתטי לגמרי אבל מעולם לא השתמשתי באחריות ולכן אני תוהה עד כמה היא גורם משמעותי בקנייה.

תודה וסליחה אם השאלות קצת טיפשיות.

פורסם

יש סיכוי- נותן השירות הוא "יעל פתרונות משולבים".

המספר שלהם: 09-7639333 (זה המספר של מי שמתעסק עם הרחבות אחריות וכדו').

רק כמה הערות:

הם בד"כ לא יכולים לעזור לך לפני שיהיה לך את המספר הסידורי של המחשב. דבר שתדע אותו רק לאחר הרכישה, ומה גם שעד שהם יחזרו אליך עם תשובה זה עניין של יותר מיומיים.

מנסיון- הרחבה או רכישת חוזה אחריות למחשבים העסקיים (הPrecision נחשב לסדרה העסקית הגבוהה ביותר בDell) בארץ זה עסק לא זול כלל (לפחות כפול מהמחיר שעולה לך בארה"ב).

ולכן- הכ-100 דולר (אחרי מע"מ) עבור הביטחון שאכן יהיה לך אחריות ל-3 שנים בארץ זה מחיר זול ומשתלם. וזה רק 5% ממחיר המחשב.

לא יודע מה איתך, אבל אני מכיר את מרפי יופי יופי.

כשתהיה לך אחריות- המחשב יעבוד פיקס.

כשאין לך אחריות- זה בהחלט יכול להיות כואב.

דוגמאות אמיתיות מהחיים- יש לי את Dell latitude E6530. יום אחד הכונן הקשיח שלו שבק חיים, והמקלדת הפסיקה לעבוד.

למחרת הטכנאי הגיע, החליף במקום את החלקים בתוך 5 דק' והלך.

מקרה שני- לאח שלי היה את Dell Vostro 3750, שהגיע עם שנת אחריות אחת.

פחות מחודש לאחר תום האחריות, הלך הכרטיס המסך של Nvidia.

הצעת המחיר לתיקון הייתה 1100 ש"ח לערך (זה היה לפני כשנתיים+). פי 3 ממה שהיה עולה לי לעשות אחריות ל-3 שנים (בזמנו הרחבה משנה ל-3 שנים הייתה עולה 70$). עד היום הוא מקלל את ההחלטה, וזה על מחשב שסה"כ עלה לו 2500 ש"ח.

אתה עכשיו הולך לקנות מחשב שמחירו בארץ חוצה את ה12.5 אלף ש"ח.

בייבוא מארה"ב, המחשב שלך בעצם יעלה כ8 אלף ש"ח.

מה זה 350 ש"ח לעומת הסכומים הנ"ל? ולו רק בשביל השקט הנפשי?

כרטיס המסך QUADRO נחשב לחלק יקר. מאוד.

הוא הדין גם לגבי המעבד, שנחשב ליקר יחסית.

לוח אם- איני מבין, אך סביר להניח שגם לא זול.

מסך- מדובר בפאנל IPS עם מולטי-טאץ' שבקלות יעלה לך להחליפו יותר מ1200 ש"ח.

מקלדת- סביב ה200-300 ש"ח מאיביי, מפירוק.

להמשיך?

פורסם

אם אח שלך היה רוכש באיביי את החלק ומרכיב לבד (דורש ידיים טכניות אך הכל אפשרי) התיקון היה כמה מאות שקלים לכל היותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים