עבור לתוכן

ייבוא מחשב dell precision m3800 לארץ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה. אשמח לשאול עוד כמה שאלות:

בנוגע לדגם שהבאת מbhp: הסתכלתי ודווקא נראה שהוא פחות "איכותי" מהדגם שאני בחרתי. מה היתרון שלו על פני הxps מבחינת חישוב?

בנוגע למחשב שלפניו: 2300$ הם כאמור קצת חריגה תקציבית אבל אכן מדהים. כנ"ל הMSI

בנוגע לgigabite מאמזון ב1300$: ההורדה של הRAM מ16 ל8 לא פוגעת בביצועים?

• תגובות 33
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאתה אומר "פחות איכותי", למה אתה מתכוון?

בלי להיכנס לנושא המעבד עצמו, אלא רק כנגיעה קטנה בנושא הכרטיס הגרפי וההבדלים בין הGT שיש בXPS ל-סדרת Quadro:

בגדול, הQuadro מיועד לעיבוד מקבילי מאסיבי כנדרש בפוטושופ, CAD ובכלל את MATLAB.

מצד שני, חסרונו מתבטא בתמיכה פחות טובה במשחקים.

כאן יש ערך בויקיפדיה על CUDA (שנמצא בשימוש בכרטיסי Quadro).

לעניין ההשוואה בין הQuadro K1100 לGT-750m, ביישומים מקצועיים הקוואדרו עדיף, במשחקים הקוואדרו נחות יותר ומקביל בביצועים שלו לGT-640m.

יש לך פה השוואה עם מיני סקירת סיכום למטה.

מבחינת המחשב עצמו, סדרת ה Precision של DELL ידועה באיכות הגבוהה מאוד שלה. לענ"ד אפילו עדיפה על של XPS.

כמו כן בPrecision יש לך יותר משחק בכל הקשור להתאמה אישית (זכרונות, כוננים, מודולים).

אני באופן אישי הייתי הולך על Precision, אבל מצד שני, המשחקים ההכי כבדים שיצא לי לשחק בהם זה super mario world 2 בקונסולת GameBoy Advance לפני אי אילו שנים... :smiley1:

עריכה:

XPS בארה"ב מגיע רק עם שנת אחריות אחת כסטנדרט. הרחבת האחריות היא בתוספת תשלום.

מנגד, הprecision מגיע עם 3 שנות אחריות כסטנדרט שתקפות גם בארץ.

בכל מקרה, לבדוק את משך האחריות בכל אחד ואחד מהאתרים שבהם אתה הולך לקנות את המחשב. יש מקרים שחנויות מסויימות, כדוגמת Best-Buy, מוכרות מחשב ללא אחריות כלל (לפחות לא רשמית של DELL).

אם אין לך בעיה עם רכישה מעודפים, ממליץ לך להיכנס ל outlet.dell.com , יש שם מחירים מצויינים למפרטים טובים, ובמיוחד בתקופות שיש שם קופוני הנחה בגובה של 15-30 אחוזי הנחה. רק צריך לשים לב היטב למפרט (סוג המסך, תקשורת אלחוטית WIFI, סוללה, מע' הפעלה, מצלמת רשת, BT, הגדרת עודפים).

נערך על-ידי ya_pl

פורסם

פעם בחודש Dell מפרסמים קופוני הנחה של 25% על הניידים באאוטלט. בדרך כלל אפשר לראות אותם באתר Slickdeals.com אך צריך לעקוב יום יום.

פורסם
  • מחבר
כשאתה אומר "פחות איכותי", למה אתה מתכוון?

בלי להיכנס לנושא המעבד עצמו, אלא רק כנגיעה קטנה בנושא הכרטיס הגרפי וההבדלים בין הGT שיש בXPS ל-סדרת Quadro:

בגדול, הQuadro מיועד לעיבוד מקבילי מאסיבי כנדרש בפוטושופ, CAD ובכלל את MATLAB.

מצד שני, חסרונו מתבטא בתמיכה פחות טובה במשחקים.

כאן יש ערך בויקיפדיה על CUDA (שנמצא בשימוש בכרטיסי Quadro).

לעניין ההשוואה בין הQuadro K1100 לGT-750m, ביישומים מקצועיים הקוואדרו עדיף, במשחקים הקוואדרו נחות יותר ומקביל בביצועים שלו לGT-640m.

יש לך פה השוואה עם מיני סקירת סיכום למטה.

מבחינת המחשב עצמו, סדרת ה Precision של DELL ידועה באיכות הגבוהה מאוד שלה. לענ"ד אפילו עדיפה על של XPS.

כמו כן בPrecision יש לך יותר משחק בכל הקשור להתאמה אישית (זכרונות, כוננים, מודולים).

אני באופן אישי הייתי הולך על Precision, אבל מצד שני, המשחקים ההכי כבדים שיצא לי לשחק בהם זה super mario world 2 בקונסולת GameBoy Advance לפני אי אילו שנים... :smiley1:

כשכתבתי "פחות איכותי" התכוונתי שנראה כאילו המעבד מאיץ ל0.1ghz פחות (לא חושב שזה משמעותי) אבל בעיקר שהhd בxps הוא 1000GB יחד עם 32GB של SSD להאצת המערכת כאשר בprecision יש רק 500GB שהם לא SSD אם אני מבין נכון. יש לכך חשיבות?

אני לא אדוק מאוד בנוגע למשחקים ומהירות חישוב הרבה הרבה יותר חשובה לי לכן אני כעת נוטה לprecision . כרגע אין עודפים של הדגם הזה אבל אעקוב בכ"מ.

שאלות נוספות:

א. אני יכול להוסיף סטיק של RAM לprecision? (נניח אם אני קונה בKSP 8gb) יחסית בקלות?

ב. יש למישהו חוויה רעה/ טובה עם מסטופ?

פורסם

בד"כ DELL לא מציינים אם הדיסק הקשיח כולל SSD להאצת המערכת, מנסיון. כך שאיני יודע לומר לך.

הכי טוב זה לרכוש SSD ייעודי אמיתי ולהתקין בנוסף לדיסק הקשיח הרגיל. ככה מתקבלים מלוא היתרונות בSSD.

בXPS שבקישור שהבאת, מדובר ב2 כוננים נפרדים, המפרט המדוייק מצויין פה. כך שזה נחמד, אבל זה לא זה- SSD אמיתי מתחיל ב120GB.

לגבי המעבד עצמו- זניח.

שים לב שבB&H האחריות שניתנת על 2 הדגמים היא למשך שנה אחת (אחריות בסיסית). הייתי מחפש לקנות במקום אחר. אולי אפילו באתר DELL עצמו (בדקת שם מחירים בכלל?).

לגבי הוספת הזיכרון:

תלוי כמה חריצים כבר מנוצלים. בעיקרון בשניהם צריך להיות 2 חריצים. אם אחד מהם יהיה פנוי- לא תהיה בעיה להוסיף. אם שניהם יהיו תפוסים- עלות השדרוג תתייקר (אם המטרה למשל היא 16GB ויש במחשב 2x4GB, תצטרך לקנות 2 סטיקים של 8GB).

מבחינת השילוח- BUY2 עדיף לדעתי ומנסיון. אמנם MUSTOP יעילים, אך ישנו סיכון אצלם לקנסות ובדיקות פתע (עמלות ביטחון של המכס) שהם מגלגלים אליך. בBUY2 אין את זה.

בBUY2USA מחיר המשלוח למחשבים עד 15.6" הינו אחיד והוא עד 49 דולר. ראה כאן: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Guides/Prices

במאסטופ המחירון לפי גודל ומשקל, ומנסיון זה יכול לעלות 70 דולר לחבילות מDELL.

פורסם

בנוגע לgigabite מאמזון ב1300$: ההורדה של הRAM מ16 ל8 לא פוגעת בביצועים?

מעטים מאלה ששואלים שאלות כאלה משתמשים ביותר מ-8GB ב-MATLAB... מי שמשתמש - יודע.

בכל מקרה, תמיד אפשר להרחיב בקלות.

פורסם
  • מחבר

בדקתי שוב בנוגע לאחריות. מצאתי באותו מחיר את הprecision באתר של newegg כנראה עם 3 שנות אחריות.

מצד שני דיברתי כרגע עם dell ארה"ב והם אמרו שהאחריות של newegg ולמעשה של כל אתר אחר ברשת תקפה רק במדינה בה המחשב נקנה ואיננה תקפה בכל מדינה אחרת. הנציגה הציעה לי את הדגם עם 3 שנות אחריות מלאות של dell דרך האתר שלהם ב1950$. היא צודקת? כדאי לקנות דרך האתר של dell ישירות?

פורסם

עם איזה מפרט בדיוק, אם אפשר לשאול?

האם היא צודקת? איני יודע, אך בהחלט ייתכן והאחריות שבחנויות אחרות הן אחריות מקומית מוזלת, עם כל המשתמע על כך.

עד היום קניתי רק מהאתר הרשמי ומעולם לא נתקלתי בבעיות.

אם הייתי צריך להחליט- הייתי הולך על בטוח וקונה מהאתר הרשמי של dell. כבר בתקלה הראשונה, אם וכאשר תתרחש, זה יכסה את עצמו.

פורסם

תיכנס לקישור שהוא הביא ותראה בעצמך...

פורסם

אם מדובר באותו המפרט שנמכר בnewegg, אז המחיר בסדר.

לגבי האחריות, נסה לשאול את Newegg לגבי אזור הכיסוי של האחריות.

לא ראיתי אזכור לסוג האחריות באתר שלהם. אבל בדל ארה"ב קוראים לאחריות שתקפה גם בארץ 3YR NBD on site.

נסה לקבל הנחה מהנציג של Dell, אולי תופתע.

פורסם
  • מחבר
אם מדובר באותו המפרט שנמכר בnewegg, אז המחיר בסדר.

לגבי האחריות, נסה לשאול את Newegg לגבי אזור הכיסוי של האחריות.

לא ראיתי אזכור לסוג האחריות באתר שלהם. אבל בדל ארה"ב קוראים לאחריות שתקפה גם בארץ 3YR NBD on site.

נסה לקבל הנחה מהנציג של Dell, אולי תופתע.

בנוגע לnewegg אני אשאל אותם.

אגב, 1950$ הוא המחיר שהגשתי אחרי ההנחה למחשב עם האחריות הנ"ל.

פורסם

המחיר של 1950 דולר זה כולל מס קנייה מקומי בארה"ב בשיעור של כ 6%-8%?

כמה הנחה קיבלת מהנציג?

פורסם
  • מחבר
המחיר של 1950 דולר זה כולל מס קנייה מקומי בארה"ב בשיעור של כ 6%-8%?

כמה הנחה קיבלת מהנציג?

המחיר כולל מס. קיבלתי הנחה של 50$

פורסם

אם ככה, עבור הפרש של 90 דולר בסה"כ בין ביצה חדשה לבין דל, הייתי הולך על בטוח וזהו (דל).

פורסם
  • מחבר
אם ככה, עבור הפרש של 90 דולר בסה"כ בין ביצה חדשה לבין דל, הייתי הולך על בטוח וזהו (דל).

איך הגעת להפרש הזה? 1950-1734 זה קצת יותר מ90$ (וזה עוד לפני שלוקחים מע"מ ומיסי הובלה).

עריכה: האחריות אצל newegg אכן לא תקפה מחוץ לארה"ב.

נערך על-ידי eyenir

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים