עבור לתוכן

עזרה| האם ישנה דרך להמהיר את האינטרנט אחרי חיבור לריפיטר?

Featured Replies

פורסם

שדרגתי ל-100 מגה של הוט וקיבלתי ראוטר/מודם Hotbox, לא ה-fiber, וכצפוי החומרה של הוט על הפנים, ככה מתייחסים ללקוחות שלך..

לא משנה, החדר שלי בממ"ד שנמצא כ-4-5 מטר מהראוטר ובנוסף יש בדרך עמוד תומך מאוד עבה.

עם דלת פתוחה בממ"ד יש לי חצי קליטה, וסגורה כמעט ואין. (אין לי בעיה עם הטילים, אבל עד האות של ה-WIFI)

מה שעשיתי זה להשתמש בריפיטר-TP LINK range extender wa850re שהצבתי בכניסה לחדר ועכשיו בכל החדר תמיד אפילו עם דלת סגורה יש קליטה מלאה.(ניצחון על החמאס).

אבל, כמובן שהמהירות ירדה, האתרים דווקא סבבה ואני לא רואה בעיה, אבל מהירות ההורדה ירדה מאוד, ובבדיקה ב-SPEEDNET יש לי רק 7 מגה, עכשיו היה לי ברור שלא יהיה 100, אבל גם לא 7, אפילו אחרי שהריפיטר בעצם מוותר על חצי.

השאלה היא אם ישנן דרכים לחזק ולהמהיר את המהירות?

תודה מראש

פורסם

הפתרון הכי טוב: העברת כבל רשת לממד (שווה לעשות מאמץ מיוחד בכדי להעביר כבל לשם).

פתרון פחות טוב: מתאמי רשת על חשמל

ובמקרה שלך הפתרון הפחות מוצלח זה הרפיטר כיוון שהוא מתקשה לקלוט את הראוטר ולכן יש לך צוואר בקבוק בינו לבין הראוטר

נערך על-ידי shlomi6

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה,

עכשיו לפי מה שהבנתי מתאם רשת אני מחבר בצד אחד לראוטר עם כבל רשת ולחשמל, ובצד של הממ"ד לחשמל, אבל אז צריך לחבר את המחשב לכבל או שהמתאם מפיץ WIFI?

ועד כמה זה משפיע על מהירות האינטרנט? כדי לדעת אם בכלל כדאי לקנות במקום הריפיטר.

אם צריך זה מה שיש לי:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15502

פורסם

יש מתאמי HOMEPLUG שגם מפיצים WIFI אבל אני לא ממליץ לרכוש אותם. קנה שני מתאמי חשמל ובצד השני (בממ"ד) חבר לנתב שישמש גם כנקודת גישה אלחוטית.

פורסם

עזוב אותך מכל הפתרונות האלה....

זה ממש בעיה מבחינתך להעביר כבל פנימה? אפשר אפילו לקדוח חור קטן במשקוף או בקורה למטה כדי להעביר את הכבל בצורה שהדלת תוכל להסגר לגמרי וגם בלי הפחד שהכבל ימעך או יקרע.

זאת לא עבודה מסובכת בכלל (ואני ממש לא טיפוס "שיפוצניק").

רק קח בחשבון שאם אתה משחיל כבל מוכן (עם הראש מוכן) אתה צריך לשים עליו קצת נייר דבק או איזולירבנד שחור כדי שלא ישרט/ישבר/יקרע שם משהו.

נערך על-ידי jackhammer

פורסם
  • מחבר
עזוב אותך מכל הפתרונות האלה....

זה ממש בעיה מבחינתך להעביר כבל פנימה? אפשר אפילו לקדוח חור קטן במשקוף או בקורה למטה כדי להעביר את הכבל בצורה שהדלת תוכל להסגר לגמרי וגם בלי הפחד שהכבל ימעך או יקרע.

זאת לא עבודה מסובכת בכלל (ואני ממש לא טיפוס "שיפוצניק").

רק קח בחשבון שאם אתה משחיל כבל מוכן (עם הראש מוכן) אתה צריך לשים עליו קצת נייר דבק או איזולירבנד שחור כדי שלא ישרט/ישבר/יקרע שם משהו.

צריך לחצות את הסלון ואת המטבח ולקדוח בבערך 30 ס"מ בטון/ פלדה(ממ"ד)..אז בקיצור אני לא אעשה את זה, בכל זאת תודה,

אבל רק אם מישהו יכול לענות לי כמה מתאמי רשת שמשדרים wifi מאטים את קצב ההורדה בכדי לדעת אם יש לי צורך להחליף משהו.

תודה

פורסם
  • מחבר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4540283,00.html

כתבה של YNET שממליצה להשתמש במתאם רשת, לפחות שם הבנתי שלא כדאי לי לקנות מתאם רשת כי אני מאמין שהתשתית בין המודם לממ"ד מנותקת,

חשוב מאוד לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים