פורסם 2014 ביולי 911 שנים שלום לפני כמה חודשים עברתי מ012 להוט ומאז אני סובל מאינטרנט איטי , ניתוקים יומיומיים , עוצמת קליטה נמוכה .בקיצור חרא של אינטרנט.אין לי סבלנות להתקשר לספק ולהתלונן כי אני יודע מראש את התשובות השקריות שלהם.יש לי HOTBOX שמחובר עם ראוטר TL-WR841HP . ומשם לפצל רשת של TPLINK וממנו מחובר מחשב נייח ועוד כבל רשת ארוך של 50 מטר בערך שמגיע לחדר הרחוק . עשיתי בחדר הרחוק נקודת רשת וחיברתי לשם ראוטר נוסף Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND ושניהם עובדים יחד (לא על אותו ערוץ בWIFI)אני לא חושב שבגלל כל מה שעשיתי אני סובל מאינטרנט איטי אלא זה בגלל הספקית הגרוע. (תקנו אותי אם אני טועה)לכן אני מבקש את עזרתכם לאיזה ספקית כדאי לעבור שמתחייבת לאינטרנט טוב ומהיר וכמובן במחיר אטרקטיבי.ספקית :HOTתשתית : HOT מהירות : 100M (אמור להיות)תודה ! נערך 2014 ביולי 911 שנים על-ידי itay_izra
פורסם 2014 ביולי 911 שנים מחבר זה לא תקלה באף מחשב.פשוט הסברתי איך התשתית של האינטרנט שלי עובדת.ומה שאני רוצה לדעת כעיקרון לאיזה ספק כדאי לעבור כדי לקבל אינטרנט טוב ולא חובבני
פורסם 2014 ביולי 911 שנים אתה בא בטענות להוט שהWIFI שלך לא בסדר?!!! תתחיל מהשאלה עם אתה רוצה לפתור את הבעיה שיש לך או שאתה סתם יורד על משהו.יש מצב שכל החיבורים אצלך עושים את הבעיה או לחילופין יש בעיה בתשתית של הוט (או הוטנט) והם יכולים וצריכים לפתור אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.