עבור לתוכן

חיבור ראוטר לקופסא של יס אפשרי?

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של 012 בממד ליד המחשב נייח והקליטה של האינטרנט בסלון לא משהו ולא מתפקד כמו שצריך. יש אצלי יס בבית וכמובן שיש את הקופסא של ה VOD שאפשר להוציא ממנה כבר רשת לחבר למחשב בסלון ולגלוש.. יש אפשרות לחבר מהקופסא של הVOD לראוטר של בזק שיהיה WIFI בסלון ?

פורסם

בגדול התשובה היא כן.

אם כשאתה אומר "ראוטר של בזק" אתה מתכוון לראוטר נוסף מעבר ל"ראוטר של 012" שנמצא בממ"ד ויישאר שם, אז רק תוודא שהראוטר הנוסף מתפקד כ-Access Point בלבד ולא כראוטר באמת.

זה אומר בעיקר לבטל בו את שירות ה-DHCP.

כמו-כן, תוודא שה-IP של הראוטר הנוסף לא מתנגש עם IP של מכשיר אחר ברשת (ובפרט עם ה-IP של הראוטר בממ"ד).

פורסם

איך יש לך VOD בלי שהממיר מחובר לנתב ?

ומה הקשר בין חיבור כבל לממיר לקליטת אלחוטית ? אין קשר.

פורסם

בהחלט אפשרי, דורש שינוי הגדרות בנתב של בזק כפי שהסביר ThePorscher

פורסם

מהיכן הבאתם עוד נתב ?

ומה הקשר לעוד נתב ולממיר של יס ???

פורסם
מהיכן הבאתם עוד נתב ?

ומה הקשר לעוד נתב ולממיר של יס ???

אלו המתאמי HPNA של YES שמעבירים את המידע של ה VOD על גבי רשת האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להגדיר נכון את הראוטר DSL-6740U בסלון ומחובר למתאם של יס. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

53beaafae8f3b.jpg53beaafb0d192.jpg53beab68b8b98.jpg ביטלתי DNS DHCP האיפי של הראוטר הזה שיושב בסלון שונה מהאיפי של הראוטר הראשי בממד.. (192.168.1.1)ועדין כשאני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית של הראוטר מהסלון הוא רושם שאין גישה לאינטרט..

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכל עובד :) פשוט הכבל רשת של הקופסא של יס מהראוטר הראשי התנתק לי.... אפשר לסגור

פורסם
  • מחבר

כרגע אני גולש באלחוטי דרך הנתב של הסלון יש אינטרנט אבל עדין דפים נתקעים ולא נטענים ולוקח זמן מה שלא צריך לקרות. ואין עוד שימוש ברוחב הפס כרגע.. יש משהו נוסף שצריך לשנות בהגדרות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים