עבור לתוכן

דיון: למה כולם שונאים את UPLAY?

Featured Replies

פורסם

לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים

התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה

ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה

אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs

לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל

אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????

פורסם

רגע ובאמת אחרי שקנית את המשחקים בסטים היית צריך להריץ אותם דרך UPLAY ?

איך זה עובד

פורסם

הUPLAY מורד לבד אוטומטית עם המשחק, וברגע שאתה לוחץ Play בSteam הוא פותח את הUPLAY ואז את המשחק.

לי אישית הוא לא מפריע.

פורסם

Steam לא נוראית. לדעתי זה מאוד נוח החנות שלהם וכל המבצעים.

Origin תוכנה גרועה למדי, חנות נוראית עם מחירים בשמיים, כמעט בלי מבצעים והיצע משחקים מוגבל וכמובן ea מאחוריה שזה עוד יותר גורם לי לשנוא אותה. אבל הם לאט לאט משפרים אותה, היא לא גרועה כמו שהיתה פעם. הסיבה היחידה שאני מחזיק אותה על המחשב היא שמשחקים חדשים שמופצים על ידי ea מופצים רק דרכה - כמון שלצערי יש לי כמה כאלו...

Uplay באמת שלא נותנת כלום מעבר ללהיות תלוי בשרתים של יוביסופט כדי לשחק במשחקים שלך גם אם קנית אותם מחנות אחרת

פורסם

Origin תוכנה גרועה למדי, חנות נוראית עם מחירים בשמיים, כמעט בלי מבצעים והיצע משחקים מוגבל וכמובן ea מאחוריה שזה עוד יותר גורם לי לשנוא אותה. אבל הם לאט לאט משפרים אותה, היא לא גרועה כמו שהיתה פעם. הסיבה היחידה שאני מחזיק אותה על המחשב היא שמשחקים חדשים שמופצים על ידי ea מופצים רק דרכה - כמון שלצערי יש לי כמה כאלו...

מאז ה-Humble Origin Bundle הסופר נדיב והמשחקים החינמיים שהם נותנים למשתמשים (כולל BF3 לאחרונה) קשה לי לשנוא את EA. הלוואי שחברות AAA אחרות יילכו בעקבותיהם.

פורסם

^ זאת בדיוק המטרה של זה... הם מנסים שישנאו אותם פחות

ועוד משהו על יוביסופט

פורסם

סבבה. הם הצליחו. למדתי לאהוב אותם :)

פורסם
סבבה. הם הצליחו. למדתי לאהוב אותם :)

לאהוב את EA בגלל חילוק חינמי של BF3? אני ממש לא חושב.

הם עדיין חברה גרועה .

למרות שמאז שהמנכ"ל החדש נכנס הם מנסים להשתפר

פורסם
הUPLAY מורד לבד אוטומטית עם המשחק, וברגע שאתה לוחץ Play בSteam הוא פותח את הUPLAY ואז את המשחק.

לי אישית הוא לא מפריע.

^ גם לי לא מפריע

- - - תגובה אוחדה: - - -

Steam לא נוראית. לדעתי זה מאוד נוח החנות שלהם וכל המבצעים.

Uplay באמת שלא נותנת כלום מעבר ללהיות תלוי בשרתים של יוביסופט כדי לשחק במשחקים שלך גם אם קנית אותם מחנות אחרת

לא הייתי יכול להגיד את זה טוב יותר :xyxthumbs:

פורסם
לאהוב את EA בגלל חילוק חינמי של BF3? אני ממש לא חושב.

הם עדיין חברה גרועה .

למרות שמאז שהמנכ"ל החדש נכנס הם מנסים להשתפר

Uplay לא מפריע לי, המשחקים טובים, החברה נדיבה (גם בבאנדל הכי טוב אי פעם, וגם במשחקים חינמיים על בסיס קבוע). ההיסטוריה לא מעניינת אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים