עבור לתוכן

המלצה לכונן חיצוני 1TB

Featured Replies

פורסם

שלום!

אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות.

תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מה יותר מומלץ מבין השניים?

הWD ללא הצפנה נכון?

תודה!

פורסם

בסדרת האלמנטס אין להם הצפנה.

אני מעדיף WD. אבל אין פה שחור או לבן. זאת העדפה אישית. מישהו אחר יגיד לך סיגייט....

אתה יכול לחפש בגוגל את הדגמים האלה (או כל דגם שתרצה לקנות) לראות אם יש להם בעיות מוכרות/סידרתיות.

פורסם
  • מחבר

יש המלצות על דגמים נוספים שטובים מאלה שהצעת לי גם אם הם קצת יותר יקרים?אני מניח שלא אבל עדיף לשאול ולא לגלות אחר כך שיש דבר כזה.

פורסם

האמת לי יש ניסיון פחות טוב עם WD במיוחד שהכונן שלי שבק חיים ואחרי הרבה זמן שדיבורים (קרוב לחודש) עם WD העולמי ניתן לי כונן חדש.

הבעיה שבדרך כלל קורה עם הכוננים שלהם הוא שבקר הUSB3 מולחם על הכונן ואם במקרה קורה לך כמו לכונן שלי, אין לך אפשרות לחבר אותו למחשב.

בזמן שחיכיתי הומלץ לי בפורום לקנות את הכונן של transcend אחלה כונן, יש לו אחריות של 3 שנים והם משתמשים בהארד דיסק של סיגייט , לפחות שאני קיבלתי.

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..371.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23568&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שיכול להכריע פה?עד לפני כמה דקות הייתי בטוח אני הולך על הWD אבל עכשיו חזרתי לנקודת המוצא ואין לי החלטה.

פורסם

שוב אני אומר...

מה שמשתמש אחד אומר יהיה שונה ממה שמשתמש שני יגיד....

אם אתה רוצה לחפש עוד דעות תחפש בגוגל ביקורות.

פורסם
  • מחבר

אפשר לנעול רק שאלה אחרונה.

כל הדיון הזה היה בשביל חבר שלי, לבסוף הוא התייעץ עם המוכר באייבורי והוא המליץ לו ADATA HD650 בטענה שהוא עם מגן נגד זעזועים והוא ימנע השבתה מידית של הכונן בזמן שהאחרים לא ישרדו זאת וילך המידע לאיבוד.

1)טענה זו נכונה?

2)הכונן שנקנה לבסוף טוב?איך הוא ביחס לאחרים שהוצעו פה?

תודה מראש!

פורסם

יש עליו כל מיני ביקורות ברשת אתה יכול לקרוא.

אבל לפי מה שאני רואה פשוט יש לו מעטפת סיליקון מבחוץ שמגינה עליו מפני נפילות (עד לגובה מסויים אני מניח). אם חבר שלך צריך הגנה כזאת אז אחלה. אם לא אז כנראה שזה סתם גימיק מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים