עבור לתוכן

זקוקה להמלצה למסך 27 אינצ' בעיקר לצפיות

Featured Replies

פורסם

תודה מראש!

אני רוצה לרכוש מסך 27 אינצ' למחשב הנייח.

השימושים:

70% צפייה בקובצי hd רבים וכבדים. הצפיות הרבות הן במסגרת העבודה של הכנת התסריטים לסרטונים קצרים.

30% שימושים "רגילים" משרדיים וביתיים: אינטרנט, וורד, אי מייל, וכיו"ב.

מצד אחד אני רוצה מסך שיהיה איכותי מאוד לצפיות הרבות, ומצד שני חוששת (בצדק?) שמסך "מדי" איכותי יהיה דווקא לא טוב לשימושים ה"רגילים".

התקציב הוא עד 2000 ש"ח, וכרטיס המסך שיש כרגע על המחשב הוא: ati radeon hd 4200

אשמח להמלצות למסך שיכול להתאים ולכן לאימות או להפרכת החשש שלי לגבי האיכות.

תודה רבה!!!

פורסם
. השימושים: 70% צפייה בקובצי hd רבים וכבדים

הייתי מותח את התקציב כי זה לעבודה ובגלל בפורמט הרחב שמותאם בהרבה לשימושים שלך

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4632

פורסם

אבל זו רזולוציה נמוכה למדי לגודל הזה (כמו של סמארטפון 5 אינטש) ואין את הבונוס של האספקט הקולנועי ותוספת אדירה של ~25% שטח עבודה לרוחב.

גם ארגונומיה מוגבלת.

פורסם

OK :xyxthumbs:

פורסם
אבל זו רזולוציה נמוכה למדי לגודל הזה (כמו של סמארטפון 5 אינטש) ואין את הבונוס של האספקט הקולנועי ותוספת אדירה של ~25% שטח עבודה לרוחב. גם ארגונומיה מוגבלת.

מי אמר שצריך את הבונוס של האספקט הקולנוע? לשאר הדברים שציינת כבר הייתי מעדיף את הU2713HM שנותן באמת שטח עבודה גדול וגם באספקט שלטעמי יותר מתאים לרוב סוגי העבודה.

פורסם

+1 לגבי ה-הU2713HM אם אין לו צורך באספקט הקולנועי.

אבל אז ספק אם יש הצדקה לחריגה הגדולה במחיר ביחס למסכי 27' עם רזולוציה סטנדרטית - גם את זה לא בטוח שהוא צריך...

פורסם

נראה לי שזו היא ולא הוא.

אגב, רכשתי לפני כשנה את המסך U2713HM

אין לי הרבה מה להוסיף.

לטעמי, שווה את ההשקעה מבחינת האיכויות שלו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה! אני לא חושבת שיש צורך באפקט הקולנועי. אני תוהה אם ה u2713hm לא מוגזם. נכון שאנחנו רוצים מסך איכותי, ונכון שרוב השימוש הוא לצפיות, אבל מדובר בצפיות בקליפים קצרצרים (של כדקה) שכך הם מגיעים מכרטיסי הצילום, ולא בצפיה בסרט באורך מלא בשעות הפנאי. ועכשיו אנחנו עם מסך 19 די מעאפן למען האמת. אשמח שוב לשמוע דעתכם. תודה!

פורסם

האם לנצל את כל התקציב, לחרוג ממנו או לחסוך?

פורסם

ואם יש כוונה לחסוך - למה דווקא "27? מבחינת שטח עבודה אפשר למצוא מסך "24 איכותי עם שטח עבודה זהה (1920X1080) או יותר גדול (1920X1200) ב1200 שקלים ופחות.

פורסם

זה הסיבה ששאלתי.

שידרוג מ19 ל24 אינצ' יהיה מורגש מאוד, לא בטוח שצריך 27.

פורסם

עם מסך "27 צריכים רזולוציה גדולה כמו 2560X1440.

כאחד שעבד עם מסך סמסונג "26 (טלוויזיה-מחשב) ברזולוציה 1920X1200, אין כמעט הבדל ממסך "24 ב-FHD.

פורסם

^

לרזולוציה הזו יש יתרון ענקי - תוספת של מעל 56% (!) שטח עבודה.

זה אולי פחות מורגש בצפיה בסרטים או גיימינג אבל לעבודה עם טקסט או עם הרבה חלונות פתוחים זה משמעותי מאוד.

סתם לדוגמה, אפשר להריץ סרטון 1080P ברזולוציה מלאה על המסך ועדיין יש המון מקום לחלונות פתוחים במקביל של תוכנת העריכה למשל.

זה מצחיק שהיום אנשים קוראים לרזולוציה של 1920X1080 על 5 אינטש בסמארטפון "גבולית"... "אני - רק רטינה/4K".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים