עבור לתוכן

האם יש מצב שכרטיס רשת "עד 54MB", בעצם נותן הרבה פחות?

Featured Replies

פורסם

התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף..

בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט.

המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג...

רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם.

מה דעתכם?

פורסם

שום דבר לא חדש. ברגע שמדובר בחיבור אלחוטי, כל המהירוית המוצהרות הן "מהירות תאורטית", ורק בחלום תקבל בפועל את מלוא המהירות המוצהרת.

(כן יכול להיות שאפשר במצבים מסויימים לשפר מהירות ע"י שימוש בערוץ פחות עמוס או שינוי הגדרות וכדומה, אבל עדיין אל תצפה למלוא המהירות המוצהרת)

פורסם
  • מחבר

חבל שאנשים חוזרים על אותם מנטרות שהתרגלו אליהם בלי להתסכל טוב על כל מקרה ספצפי.

חפאתי בהגרות של הראוטר והכטיס רשת ולא הצלחתי לחלץ יותר מ22-23MB, בסוף שמתי את הראוטר פשוט צמוד לכרטיס רשת רק לצורך הניסוי וזה גם לא עבר את ה23MB.

לאחר הרבה חפירה באינטרנט הבנתי שהכרטיס שלי תומך רק תקן G (מה שמופיע בתמונה אגב), ולכן לא יכול לקבל יותר מ23MB.

אין סיבה לא לקבל 40MB ברשת ביתית רגילה. מה שדובר שקשה להגיע אליו זה לקצבים של 100MB (מקסימום אפשרי 95) ובשביל זה צריך באמת להשקיע.

אז אחרי כל החפירה... הצעות לכרטיס רשת טוב וזול שתומך לפחות עד 300MBs ועובד עם mimo?

- - - תגובה אוחדה: - - -

מקפצת, מה אומרים על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5725 (לא אוהב כרטיס בחיבור USB)

פורסם
  • מחבר

אגב, רק לעדכן:

קניתי מתאם רשת edimax n300 ב118 ש"ח (קצת overkill אבל אני חושב קדימה).

והפלא אכן קרה... 38Mb בwifi.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים