עבור לתוכן

התלבטות לגבי מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשדרג את המסך שלי בתקציב של בין 800-1100, וכרגע מתלבט בין שני דגמים:

u2312hm

P2414H

בסופו של דבר מה שחשוב לי במסך זה הנושא של איכות התמונה יותר מאשר הגודל שלו,

מה שגורם לי קצת לחשוש ממסך 24 עם 1080(בזמן שלפי מה שהבנתי הרזולוציה הטבעית עבור גודל זה היא 1200).

ראיתי שהרבה ממליצים בפורום הזה על המסך,אבל בהתחשב בפרטים שהצגתי, מה מבינהם תהיה הבחירה הטובה יותר?

כמובן אם קיימת אופציה טובה יותר אשמח לשמוע

המסך נועד לגיימינג וסרטים ותכנות(כך שאצטרך לעבוד עם טקסטים לא מעט).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
u2312hm

P2414H

בסופו של דבר מה שחשוב לי במסך זה הנושא של איכות התמונה יותר מאשר הגודל שלו,

מה שגורם לי קצת לחשוש ממסך 24 עם 1080(בזמן שלפי מה שהבנתי הרזולוציה הטבעית עבור גודל זה היא 1200).

ראיתי שהרבה ממליצים בפורום הזה על המסך,אבל בהתחשב בפרטים שהצגתי, מה מבינהם תהיה הבחירה הטובה יותר?

אין הבדלי איכות תמונה בין הדגמים הנ"ל. שניהם ברזולוציה טבעית 1920X1080. כנראה לא הבנת נכון את הטיעון על ה1200. יש מסכי 24" עם רזולוציה של 1920X1200, אבל התמונה בהם לא יותר או פחות איכותית.

שני הדגמים טובים באופן כללי וכמובן באופן ספציפי לשימושים שציינת (שגם הם כלליים).

פורסם
  • מחבר

פשוט קראתי בכמה מקומות שבסופו של דבר 1080 נראה טוב יותר על מסך של 23 לעומת 24,לדוגמא פה:

http://hardforum.com/showthread.php?t=1453637

אז בסופו של דבר,אם מה שחשוב לי בעיקר זאת איכות התמונה, אין לדגם של ה23 יתרון כלשהו על ה24 אני מניח?

פורסם

אני בעבודה עם U2312HM וכן עם P2314H ובבית עם P2414H ואין הבדל, רק הגודל הפיזי.

פורסם
  • מחבר

אבל גם גודל התמונה אמור להיות גדול יותר לא כך?(0.8 אינץ' לפי המפרט לפחות).

פורסם

ההבדל לא כזה משמעותי. אם אתה יכול וזה נכנס לתקציב תרכוש יותר גדול, זה עניין של תקציב והעדפה אישית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לפי מה שהבנתי ממכם אין סיבה לא לקחת את ה24, מכיוון שבסופו של דבר אני מקבל אותה איכות עבור אותו מחיר(פלוס מינוס 50 שקל) ככה שאין סיבה לא לקחת אותו.

תודה לכם על העזרה!

פורסם

נכון.

תהנה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים