פורסם 2014 ביולי 111 שנים Rebellion has revoked more than 7000 Steam keys for Sniper Elite 3, many of which were already in the hands of gamers. The studio said the keys were stolen, distributed to resellers and then sold without payments going to either it or Valve.http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/
פורסם 2014 ביולי 111 שנים מחבר אם המפתחות באמת גנובים אני מסכים בהחלט, אבל כמובן מהצד השני קמו קולות מצד החנויות ה"אפורות" הללו שצועקים תאוריות קונספירציה.האמת רק התגובה של cjs cdkeys גורמת לי לרצות להתרחק מהם כמה שיותר למרות שהיא נחשבת לחנות יחסית מהימנה...
פורסם 2014 ביולי 111 שנים אם המפתחות באמת גנובים אני מסכים בהחלט, אבל כמובן מהצד השני קמו קולות מצד החנויות ה"אפורות" הללו שצועקים תאוריות קונספירציה.האמת רק התגובה של cjs cdkeys גורמת לי לרצות להתרחק מהם כמה שיותר למרות שהיא נחשבת לחנות יחסית מהימנה...המפתחות של CJS לא היו בין אלה שבוטלו, לא הייתה ללקוחות שלהם כל בעיה. הם פשוט יצאו נגד רבליון כדי להגן על השוק שהם חלק ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.