עבור לתוכן

הביצה והתרנגולת

Featured Replies

פורסם

איך מתגברים על הפלונטר כזה:

לוח אם מבוסס H81 שמגיע עם גרסת BIOS ישנה שאינה תומכת במעבד G3240.

יש עדכון חדש לBIOS שתומך במעבד אבל איך ניתן לעדכן אותו אם הלוח לא עושה POST בגירסת הביוס הקיימת עליו ?

פורסם

צריך להשיג מעבד. אתה יכול ללכת לחנות ממנה קנית את הלוח ולבצע זאת.

פורסם
  • מחבר

החנות היא KSP ואני בספק שיש להם מישהו שיעשה לי עדכון BIOS על המקום.

בקושי למכור יש להם מספיק אנשים בסניף.

יש פה בעייה לוגית שמוכרים לך לוח ומעבד שלא מסוגלים לעבוד יחד באופן מעשי.

פורסם

שיעשו לך עדכון ביוס או שיחזירו לך את הכסף. אין סיבה שלא יעשו.

פורסם

יש סיבה והיא נקראת שירות הלקוחות של ksp... רק תקרא בעיון את הדף שהם נותנים לך לחתום עליו כשאתה קונה משהו ולקראת הסוף אתה תרגיש כאילו גנבת מהם עכשיו משהו ולא שילמת עליו לפני רגע בכסף טוב.

מה שכן, תמיד שווה לנסות, לך תדע, אולי באמת יעזרו לך...

נערך על-ידי ChaosPower

פורסם
  • מחבר

האם ניתן לדעת איזו גרסת BIOS מותקנת על לוח האם מבלי להפעיל ולראות על מסך הפוסט? האם גרסת הBIOS רשומה על הלוח איפה שהוא ?

אולי שווה לי להחליף את הלוח לכזה שמגיע עם גירסת BIOS שתומכת במעבד מראש.

פורסם

א. צריך ללמוד לקח....

ב. תשיג מעבד ממישהו, ותעכדן. זה נראה לי הכי פשוט ומהיר.

אני לא הייתי משאיר אצלם לוח לעדכון ביוס. לך תדע איך הוא יחזור.

פורסם

באיזה לוח אם מדובר? סתם מעניין אותי לדעת, כי חברות כמו אסוס למשל דאגו שלא צריך אפילו מעבד בתושבת כדי לבצע עדכון.

פורסם
  • מחבר
באיזה לוח אם מדובר? סתם מעניין אותי לדעת, כי חברות כמו אסוס למשל דאגו שלא צריך אפילו מעבד בתושבת כדי לבצע עדכון.

מדובר בלוח של ג'יגבייט B85M-HD3. אני יכול להחליף את הלוח לדגם מקביל של ASUS השאלה אם בכל לוח של ASUS ניתן לעדכן BIOS ללא נעבד.

תוכל להפנות אותי להסבר על איך עושים כזה עדכון ללא מעבד ?

פורסם

בלוחות אם מסויימים יש כפתור EZ Flash כזה אחורי שלוחצים עליו, מכניסים דיסק און קי עם הביוס וזה צורב אותו פנימה.

ככה או ככה, נסה לפנות ל-KSP תחילה, אל תשלול את האפשרות שיבואו לקראתך ויתנו לך את השירות הזה כלקוח.

פורסם
  • מחבר

האם יש לוח אם כלשהו שתומך ב4150 עם הBIOS המקורי שמגיע עם הלוח?

פורסם

אתה מתכוון להחליף לוח בגלל זה?

דוגמא ללוח שבטוח תומך במעבד Core i3-4150 - ה H87-HD3 של Gigabyte. רשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח הזה. שים לב שכל המעבדים נתמכים החל מגירסת ביוס F8, כולל ה Core i3-4150 וה Core i7-4790K, וזו גירסת הביוס היחידה שיש ללוח הזה (אין גירסה מעודכנת יותר, ונראה כי זו הגירסה היחידה ששוחררה אי פעם ללוח הזה).

פורסם
  • מחבר
אתה מתכוון להחליף לוח בגלל זה?

דוגמא ללוח שבטוח תומך במעבד Core i3-4150 - ה H87-HD3 של Gigabyte. רשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח הזה. שים לב שכל המעבדים נתמכים החל מגירסת ביוס F8, כולל ה Core i3-4150 וה Core i7-4790K, וזו גירסת הביוס היחידה שיש ללוח הזה (אין גירסה מעודכנת יותר, ונראה כי זו הגירסה היחידה ששוחררה אי פעם ללוח הזה).

לא, אני מתכנן לשדרג מחשב נוסף ולא מעוניין להתברבר עם לוח שמגיע עם ביוס ישן.

הביוס ללוח H87-HD3 שוחרר ב2 למאי והלוח הזה הרבה יותר ישן כך שאני בטוח שהיתה גירסת ביוס קודמת לF9.

פורסם

בדר"כ חוסר תמיכה משמעו תמיכה לא מלאה במכפלה של המעבד אבל לא אי עבודה.

היה לי לוח כזה ורק אחרי עדכון הביוס הוא זיהה את המעבד בצורה נכונה. לפני זה הוא זיהה אותו כמודל שונה.

אבל הלוח עבד

פורסם
  • מחבר
בדר"כ חוסר תמיכה משמעו תמיכה לא מלאה במכפלה של המעבד אבל לא אי עבודה.

היה לי לוח כזה ורק אחרי עדכון הביוס הוא זיהה את המעבד בצורה נכונה. לפני זה הוא זיהה אותו כמודל שונה.

אבל הלוח עבד

לי היה לוח דגם B85M-HD3 שלא עשה פוסט עם מעבד 4150 עד שלא עדכנתי לגרסת הביוס העדכנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים