עבור לתוכן

איך אני מגיע מלב המפרץ לשדה התעופה בחיפה?

Featured Replies

פורסם

בשבת, כשאין קו 58?

יש אפשרות ברגל?

נערך על-ידי omerr

פורסם

נראה שכן, זה בין 3 ל5 קילומטר הליכה (תלוי לאן אתה צריך בשדה התעופה).

פורסם

במרחק כזה קצר ובחום בחוץ אולי כדאי לשקול נסיעה במונית.

פורסם

המרחק לא קצר בכלל, בקו אווירי אולי זה קצר אך צריך לעבור שם שטחים שאולי על המפה נראים עבירים אך ממש לא כך, במיוחד בחום היום.

כדי ללכת על דרך סלולה, תצטרך לרדת בלב המפרץ וללכת דרומה כחצי קילומטר עד לכניסה למנהרות הכרמל, לפנות ימינה ולהמשיך ישר עד הרמזורים הליכה של כ150 מטרים, לפנות ימינה ולהמשיך כ200 מטרים עד הכיכר, לפנות שמאלה(כניסה למסוף מכולות עורפי), בתקווה שיש שם עדיין מעבר אתה תגיע לכביש 58, אם אין מעבר, תצטרך לחזור לכיכר ובמקום לפנות שמאלה להמשיך ישר ולהקיף את מסוף המכולות(שטח מכולות ענק).אם הקפת את שטח המכולות אתה תגיע לצומת עם כביש עוקף קריות, תצטרך לעלות על הכביש המוביל לכיוון חיפה ולחפש כניסה ישנה לכביש 58 הישן, הכביש נחסם לפני יותר מ10 שנים אך עדיין קיים, הכניסה החסומה הזו אמורה להיות כ300 מטר אחרי שלקחת שמאלה על הכביש לכיוון חיפה, אם הצלחת לקצר את הדרך ולעבור דרך הדרך הראשונה שהצגתי עם הכיכר וכניסה למסוף המכולות, הכניסה הישנה לכביש 58 הישן אמור להיות מולך, תצטך להמשיך עם הכביש הזה בהליכה של כ2-3 קילומטרים ותגיע לחניון ולכניסה של שדה התעופה בחיפה.

בקיצור, אני ממליץ לך בחום לא לעשות את ההליכה, במיוחד לא ביום חם שכזה, קח מונית (-:

O9LRdjV.png

נערך על-ידי idanmal

פורסם

אני נמצא שם עכשיו והחום מטורף

פורסם

מונית לשם לא אמורה לעלות יותר מ40 שקלים בהגזמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים