עבור לתוכן

מחשב ללימודי משפטים עד 3K

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אינטרנט ואופיס,צפייה בסרטי HD

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17"

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD 1920x1080

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת כוללת numpad,עכבר אלחוטי קטן וקומפקטי

* משקל רצוי?כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)6 שעות עבודה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (HDMI(eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard

* Bluetooth?כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רצוי 7200 rpm

* כונן אופטי?כן כולל צורב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?Lenovo

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע שחור כולל מצלמה

פורסם

אתה מחפש מחשב נייד. מועבר לפורום מחשבים ניידים (תערוך את ההודעה שתענה על השאלון מהסטיקי שם)

פורסם

מסיים עכשיו את הלימודים שלי.

אני קניתי את המחשב שלי ב2011, Dell Latitude e5420 .

ראיתי את הדרישות שלך, אם כי אני לא מבין למה אתה צריך 17" . מדובר במשקל גדול יותר, צריכת סוללה לרוב גבוהה יותר.

אני כותב המון, גם במקלדת ללא NUMPAD (למרות שזה בטח לא מזיק..), ושטח עבודה של 14" מספק לחלוטין.

בעניין כונן אופטי, הייתי ממליץ לך גם לוותר עליו. לא עושים בו שימוש, היום הכל רץ עם DOK- או בענן, או במייל. אם אין לך כל מחשב אחר בבית,

אז יש אולי בכך היגיון מזערי- "כדי שיהיה". אחרת, הייתי מוותר. בכונן שלי עשיתי שימוש פעמים ספורות במהלך השנים.

בנוסף, בשל שעות הכתיבה הרבות שתעביר עליו כנראה, הייתי ממליץ לך לפני קניה לפנות לסניף עצמו ולהרגיש בידיים את המקלדת. יש לכך חשיבות עצומה.

פורסם
  • מחבר

המלצות נוספות יתקבלו בברכה

פורסם

הנה המלצתי:

אני מסיים שנה א עכשיו בלימודי משפטים.

מה שצריך ללימודים הוא מחשב חסכוני עם סוללה ארוכה.

בוא נתחיל מכך שבחלק מהכיתות יש שקע חשמל.

לי יש את המחשב שבמפרט בצד הHP. הוא מחזיק לי שש וחצי שעות בהקלדה על וורד וארבע וחצי שעות אם אני גם באינטרנט. אכן, צריך להקליד ולסכם הרבה בלימודי תואר זה.

אני עובד עם המחשב על הבהירות הכי נמוכה, מתרגלים לזה מהר מאוד. המחשב הזה מועדף עלי, הוא לא עולה הרבה, כ2300 ש"ח. יש יותר טובים ממנו אני בטוח אך זה מה שרכשתי לפני מספר חודשים.

רזולוציה FHD אין לי במחשב, אך בפועל HD הוא נחמד, במיוחד שהסוללה מספיקה שש שעות. אז אסכם:

מסך 17 אינצ', שכח מזה! זה ענק ולא נוח בכלל ובוודאי שלא יספיק לך שש שעות. לפעמים אתה בכיתות בלי שולחן ומחשב 17 אינצ' יהיה מעצבן בטירוף! יש לי מספר מחשבים ניידים ואת זה אני אומר מניסיון.

מסך FHD ייקר את המחשב ולא יעזור בהקלדה. את האיכויות והכיף תשאיר למחשב הנייח שלך.

מקלדת: אני עובד עם מקלדת ללא NUMPAD, כל המחשבים האחרים שלי עם, אך התפלאתי לגלות שזה יותר נוח להקלדה, ממילא אתה לא משתמש במספרים אלא רק לכתיבת מספר פס"ד (1523/03 לדוגמה)

עכבר אלחוטי: תרכוש סתם משהו בחנות אייבורי בחמישים-מאה ש"ח.

בנוגע לדגם עצמו, בעיקרון יש לי סוללת שש תאים.

בהרצאות בעיקר תתרכז ותרשום לך ראשי דברים וציונים במה צריך לעיין. בשיעורים עם הכתבות תשתמש במחשב.

מה שאני עושה זה בהכתבות כותב למחשב ובשיעורים שאין בהם ו/או שסגנון ההרצאה או המרצה שונה אני כותב ראשי דברים על דף.

אשמח לעזור בכל שאלה.

המחשב שלי הוא HP 250

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים