עבור לתוכן

כמה מכם רוכשים משחקים?

רכישת משחקים 26 הצבעות

1. 1. רכישת משחקים

• לא רוכש כלל
      2
    • רוכש דרך חנויות ווירטואליות
      26
    • רוכש דרך חנויות פיזיות בישראל
      0
    • רוכש דרך חנויות מחו"ל - שילוח לארץ של עותקים פיזיים
      2

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יושב אצלי רעיון בראש כבר תקופה וחשבתי לקבל קצת אינפורמציה לגביי רכישות של משחקים

השאלה שלי היא כמה מכם משקיעים כסף ורוכשים משחקים דרך Steam או Origin חנויות כמו BUG PCgames וכו'

אשמח אם תשתפו גם מאיפה אתם קונים בדרך כלל

פורסם

קונה הכל. אבל, קונה תמיד במבצעים או הנחות ולעיתים נדירות במחיר מלא ורק לאחר שראיתי בצורה מעמיקה כמה שניתן שהמשחק אכן מהנה כמו שהוא נראה.

בעבר קניתי עותקים קשיחים מחנויות במכירות קבוצתיות אבל הרשתות והמחירים נהיו חזיריים ברמה כזאת שגם מחיר וירטואלי מלא של 60 דולר (210 ש"ח) הופך בארץ ל-250-270 שקלים. והכי גרוע? שחיטה מוחלטת של עותקים קשיחים על ידי המפיצים בארץ. במקום לקבל קופסאות קרטון עם חוברות, אלבומים, קומיקס, מדבקות ושאר לוואים אנחנו מקבלים קופסת פלסטיק של 2 שקלים עם תקליטור שגם בו אין צורך כי מספיק בסריאל להורדה. בושה.

פורסם

רכשתי בכל הצורות שפירטת

1. וירטואלית דרך סטים וכל השאר

2.עותקים פיזים בארץ אני קונה בחנות בשם PCGAMES.CO.IL מחירים של 49 שקל למשחקים

http://www.pcgames.co.il/products/category.aspx?fromTB=1&platformid=2

3.הזמנתי פעם מאמזון 20 משחקים פיזים יצא לי מעל 1000 שקל אם אני זוכר נכון

בגדול אני קונה אבל רק במחירים שאני מרגיש איתם טוב

פורסם

רוכש רק מחנויות ויטוראליות כבר שנים.

המשחק האחרון שקניתי עותק פיזי היה Lord of the Rings Online, אז... 7 שנים?

פשוט לא שווה בימינו לקנות עותק פיזי.

שוחטים בארץ במחירים ותמיד יש מבצעים יותר טובים באינטרנט. שלא נדבר על זה שמקבלים מיידית ולא צריך להיות תלויים ברשות הדואר.

פורסם

תמיד קונה בעיקר מסטים

בד''כ קונה שיש מבצע לא רק כדי לחסוך אלה כדי שיעבור איזה חצי שנה והבאגים המעצבנים יתוקנו

פורסם

רוב המשחקים שלי מ STEAM, חלקם מ GMG, GOG, GAMERSGATE, GAMESPLANET ו HUMBLE (גם באנדלים וגם בחנות עצמה). אין סיבה ללכת לקנות משחק שיש את האתרים האלה שכולם עושים עבודה מצויינת (וכל פעם באחד אחר מוצאים את הדיל הטוב ביותר.

משחקים BOX יש לי רק ל PS3 ורובם מחו"ל, יש כמה שקניתי באייבורי (המחירים שלהם מידי פעם דיי טובים). במקרה הזה פשוט PSN לא היה ברמה שאפשר להשתמש רק בו.

פורסם

הרוב המוחלט אצלי מחנויות וירטואליות.

המשחק האחרון שקניתי בעותק פיזי למחשב היה דיאבלו 3, לסוני אני קונה רק פיזיים כי יוצא הרבה יותר זול להזמין מחו"ל עותק פיזי מאשר לקנות מה Playstation Store.

פורסם

קונה דיגיטלית, בעיקר בסטים, רק במבצעים. למדתי לקח לחכות למבצעים אחרי שקניתי את the witcher 2 ב30$, בתקופה שלא היה לי כ"כ זמן לשחק אבל אז זה היה נראה לי בזול יחסית ואמרתי ננצל את ה"מבצע". מאז כל פעם שאני רואה שמוכרים אותו בסטים ב5$ לבי נחמץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים