עבור לתוכן

Crowed Funding

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לתופעה ואני לא מדבר על אתרי קיקסטארטר....

נאמר שיצא משחק חדש, הכי יקר שנתקלתי לגרסת אספנים דיגיטלית זה 70 אירו.

עכשיו יש כמה משחקים שהתעניינתי כמו Pillars of Eternity וTorment וכיו"ב שמומנו בקיקסטארטר וכבר קיבלו את כל המימון שהם היו צריכים אבל מסתבר שעדיין יש להם "Pledge" או מימון כמו בקיקסטארטר למי שרוצה להצטרף וזה פשוט הזוי המחירים שרצים שם.

לדוגמא כניסה לבטא, במקום שיצ'פרו את מי שעזר לממן את המשחק הם גובים 25$ עבור מפתח לבטא! רוצי את הסאונדטרק של המשחק? עוד 15$, רוצים כמה ספרים בערכה? (דיגיטליים) עוד 20$.... זה פשוט הזוי...

הם גובים יותר כסף על התוספות מאשר על המשחק עצמו.

יותר הזוי זה בPillars לדוגמא יש להם באתר כבר עכשיו במכירה מוקדמת חבילת הרחבה של המשחק ב20 דולר! המשחק עוד לא יצא וכבר 20 דולר לחבילת הרחבה? מה נסגר.....

ברור לי שיש איזה פאן כלשהו שבעלי תחביב ישמחו לתמוך בחברה שמפתחת מוצר בו הם מעוניינים אבל וואלה הקיקסטארטר נגמר למה השוק? למה פשוט לא לשים במכירה מוקדמת את המשחק וזהו?

זה מזכיר לי משחקי F2P ששמים חנויות לממכר טופינים במשחק ודוחפים מוצרים לשחקנים בסכומים שעולים על מחיר המשחק עצמו.

אם ניקח לדוגמא את CDPROJECT כאשר קונים את The Witcher אפשר להפעיל את הקוד שלו בGOG ולקבל את כל התוספות והטופינים שעולים על דעתכם בלי תוספת תשלום.

קנית את The Witcher 2 בסייל של 5 דולר? תפעילו בGOG וקבלו ספרי אמנות, סאונדטראק של המשחק ועוד....

התופעה הזאת נראית לי די מכוערת.... בהתחלה נכנסתי לאתר של Pillars of Eternity ובאמת נראה לי משהו נחמד וראיתי שזה 35$ לרכישה מוקדמת של עותק דיגיטלי למשחק אמרתי לעצמי מעניין ונרשמתי ואז הגעתי לעמוד בחירה של איזה חבילה אני רוצה ולאחר מכן יש עמוד תוספות לחבילה! זה פשוט הזוי... אין להם בכלל מוצר והם כבר מוכרים אותו במחיר שערורייתי עם כל התוספות וכבר מתכננים חבילות הרחבה?

ואם זה לא מספיק קריאה קצרה בעמוד ההזמנה אומרת שהמוצר הוא Crowed Funded והם לא מתחייבים שהמוצר בכלל יושלם או שישוחרר בתאירך שהם אמרו.... :angry:

פורסם

ביזיון

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם GOG שהם מוכרים רק Good Old Games :)

ואת The Witcher נטשתי אחרי ההתחלה של 2, ממש לא התחברתי לשני למרות שמאוד אהבתי את הראשון.

פורסם
  • מחבר

WOW איזה חמדנות. חיכיתי הרבה למשחק בשם Eternal Crusade שהוא MMO של WH40K שמשלב את Space Marine ואת Planetside 2.

הם אמרו שיהיה חנות לדברים קוסמטיים ושיהיה בלי דמי מנוי חודשיים וכולי... קבלו את ה Ultimate Cash Grab:

https://www.eternalcrusade.com/founder-store

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים