עבור לתוכן

לוח + מעבד עד 500₪

Featured Replies

פורסם

אני מבקש המלצה ללוח ומעבד עד איזור ה 500₪

יש לי כמה דרישות לגבי הלוח:

הוא צריך להכיל חריץ PCI (וכמובן PCI-E לכרטיס מסך)

לתמוך בזכרונות DDR3 (שכבר נמצאים אצלי)

והוא צריך להיות מיקרו ATX

ללוח יחובר כרטיס מסך 4670 שישודרג בקרוב מאוד ושאר החלקים כבר קיימים (אני אפרט אם תידרשו)

המחשב ישמש גם לגיימינג (לא בהגדרות גבוהות) ברזולוציה של 1680 על 1050

משחקים שמשוחקים עליו כרגע הם BF3, Tomb Raider האחרון, Bioshock Infinate ו Borderlands 2

לא משנה לי אם המוצר לרכישה חדש או משומש כל עוד יש לכם הפניה למודעה (ולא תשלחו אותי לחפש בעצמי) ואני גמיש מבחינת חנויות כלומר אין לי בעיה להזמין ברשת או ללכת לחנות פיזית אם היא באיזור המרכז, ירושלים או אשדוד

תודה לעוזרים

פורסם

בקניה של חדש זה יהיה

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

BX80646G3220 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Gra...

כמות: - 1 - 259/254

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

538.00 / 527

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=4817

ביד שניה תקבל יותר טוב:

תיקח את המעבד מפה ב170 ש"ח ולוח תזמין בנפרד.

קח בחשבון שמעבד i3-4130 עולה חדש באיזור ה500 ש"ח.

לוח אם ב223 ש"ח

אם תיקח את המעבד מהיד שניה ואת הלוח אם זה יעלה פחות מ400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה

הלוח השני שהצעת לא כולל חריץ PCI, אבל זה לא בעיה למצוא אחד עם באותה סביבת מחיר

תודה על המענה המהיר והמקצועי

פורסם

בבקשה: 253 ש"ח בTMS

Gigabyte H81M-S2PV LGA1150

הלוח הקודם מכיל חריץ מיני PCI, חשבתי שזה יספיק, הנוכחי בעל 2 חריצי PCI ומיני PCI אחד. אמור להספיק.

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

כן, תודה, יחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי שכבר קיים ברשותי

פורסם

נראה רעיון מצוין. השאלה אם הוא מחפש לקצץ בתקציב, פה הצעתי לו אופציה בפחות מ400 ש"ח או שהתקציב גמיש ויקבל לוח ומעבד חזקים משמעותית.

JustUser: עכשיו ההחלטה היא שלך

פורסם
  • מחבר

יש לי מישהו בארהב שחוזר עוד כמה ימים לארץ

אני יכול לעשות הזמנה אליו מאמאזון

אין לי בעיה להפיל עליו מעבד אבל לוח אני לא אבקש

אם יש לכם המלצה טובה יותר מאמאזון גם מתקבל מבחינתי

התקציב גמיש כך שההצעה של dj מתקבלת אבל אני מעדיף לא לחרוג מזה

נערך על-ידי justUser

פורסם

המחירים דומים יחסית בארץ ובחו"ל.

פורסם

^אם רק, חלם זה כאן.

החבר הזה שלך נמצא בארה"ב? אם כן הוא יוכל להינות ממחירי גן העדן של מיקרוסנטר. שם, באנדל של AMD FX-6300 משושה עם לוח 970A-G43 ביחד ב-130 דולר (שתבינו מה זה ישראל לעומת העולם ב-AMD). אם בא לך פחות שחיתות, אתה סתם יכול לקחת FX4130 עם 970A-G43 ב-70 דולר.

אם לא יכול ממיקרו-סנטר, אפשר בניואג להביא:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819113328&cm_re=750K-_-19-113-328-_-Product

+

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138372&cm_re=AM3%2b-_-13-138-372-_-Product

ב-160$, כמובן שפחות משתלם.

מה שבטוח, כל הפתרונות האלה חזקים מפנטיום, וה-FX-6300 הוא מעבד כשיר למהדרין לגיימינג כבד כיום.

פורסם
  • מחבר

לפרק מעבד מהקופסה ולשים בתיק זה לא בעיה ולא צריך להיות טרחה, עם הקירור אני אסתדר.

להביא לוח זה כבר משהו שאני לא יכול לבקש וזה גם אומר שאו שהוא יצטרך לקחת סיכון כשהוא מגיע לארץ ובטח שאני לא רוצה את זה עלי, או שהוא יצטרך לשלם על זה מס ואז אני מעקב אותו וגם לא משהו שאני רוצה.

לכן אמרתי רק מעבד

בניו אג אי אפשר לשלם עם אשראי שהוא לא אמריקאי שמשויך לחשבון בנק אמריקאי ובאמאזון אפשר, לכן המגבלה הזאת. זה לא מישהו שאני רוצה לסנג׳ר בחופשה שיסתובב ויעשה בשבילי קניות, אני אשלח אליו מעבד אם יש לכם משהו להמליץ משם, הוא יפרק את הקופסה ויזרוק את המאוורר ויביא אותו

נערך על-ידי justUser

פורסם

האופציות עדיין עומדות במקומן לדעתי. אם יש מעבד 750K ב-80 דולר או פחות, ללכת עליו. אם יש מעבד 740 ב-70 דולר או פחות, אותו דבר.

FX-6300 זאת גם אפשרות אם יש ב-120 דולר או פחות ובא לך להתפנק.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף את ה TDP הנמוך יותר לכן ה 740 הוא בהחלט אופציה אבל הוא עולה 75$ שזה 260₪ ואם נוסיף מאוורר בארץ זה יגיע לאיזור ה 300₪ כך שההצעה שהצעת מ TMS לפניכן בה המעבד עולה 330₪ קורצת לי יותר

עריכה:

עכשיו ראיתי שזה Tray אז אולי באמת אזמין משם את המעבד

עריכה שניה:

ה 740 יוצא 323.5₪ לאחר משלוח ומיסים בתוך ארה״ב (94.01$), לא יוצא לי משתלם, עדיף בארץ

נערך על-ידי justUser

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים