פורסם 2014 ביוני 2311 שנים שלום לכולםיש לי ברשת כמה APים (כל AP משדר רשת אחרת).אני רוצה לשנות כמה הגדרות בהם.אני מכיר את הסיסמאות של כל הרשתות ויכול להתחבר לכולם.אבל אני לא מצליח להתחבר לממשק הגדרות של הAP.על חלק מהAP יש מדבקה עם הIP (כביכול, אני לא יודע אם הכתובת נכונה) אבל שאני מנסה להכניס אותה בדפדפן אני מקבל שגיאה שהכתובת לא נמצאה.ניסיתי לעשות ARP-A על מחשב שמחובר לAP ולפי כתובות המאק שהתקבלו (בדקתי באתר מסויים) מצאתי את כתובת המאק של הAP (אין לי אפשרות לבדוק את זה פיזית על הAP עצמו). אבל שאני מכניס את כתובת הIP לדפדפן אותה שגיאה מתקבלת....יש בכלל אפשרות להתחבר לממשק הגדרות של AP? או שהוא שקוף לגמרי?יש לי APים של כמה יצרנים אבל אני עובר אחד אחד ומנסה קודם להתחבר לDLINK דרך אגב שאני עושה פינג לכל הכתובות שאני מוצא אני כן מקבל תשובה אבל יכול להיות שזה פשוט תשובה ממחשביםאשמח לקצת הכוונהתודה מראש נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי jackhammer
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים יכול להיות שה-AP לא מגיב להודעות HTTP. אם יש אפשרות, בצע לו RESET ואז תנסה להתחבר אליו מחדש. על איזה דגם מדובר?
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר גישה פיזית תהיה לי אם אני אצטרך כי הוא תלוי צמוד לתקרה.ריסט אני לא ממש רוצה לעשות עכשיו. אני רוצה לראות אם אני יכול להתחבר אליו ולשנות את ההגדרות שאני רוצה.
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים זה שאתה מגיע בICMP או זה לא אומר שאתה יכול להגיע בHTTP לציוד.אם זה AP מנוהל, אז מאוד יכול להיות שהוא גם נעול רק על היחידת בקרה שלו ולא פתוח לכל העולם.
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר ומה זה אומר יחידת הבקרה שלו?ראוטר? DEVICE יעודי שמנהל את הAPים? מחשב ספציפי?
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים אולי תספר לנו על איזה AP מדובר ואיך הרשת בנויה. אנחנו מגששים כאן באפילה...
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר הדגם זה DWL-3600APמבחינת הרשת אני משער שהוא מחובר לסוויצ' ומשם לג'וניפר של בזק (שאותו הם מנהלים אז אני לא יכול לגעת בו)אני לא סגור על זה כי כשאני הגעתי זה היה קיים כבר ומי שנמצא פה לא ממש מבין הרבה בתקשורת.עריכה:אחרי שהסתכלתי שוב בארונות התקשורת אני רואה באמת שיש 2 קונטרולרים של DLINK מדגם DGS-1210-28Pאלו הם אותם יחידות בקרה שדיברתי עליהם? נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי jackhammer
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים נסה להתחבר עם כבל ישירות למכשיר. קבע אי פי סטטי במחשב שחיברת עם כבל באותו סגמנט של הראוטר. כלומר אם הכתובת של הראוטר היא 192.168.0.1 אז במחשב תגיד 192.168.0.x את האיידס תחליף במספר שונה מ1. ועכשיו נסה להיכנס. אולי יעזור
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים שוב, אם אתה לא מבין מה אתה עושה אז:אל תעשה שום דבר על סמך ניחושים.ולכל החכמים שיש להם הרבה "עיצות זהב" פה.
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר יגבני תודה על העצה.אבל ההגדרות האלה צריכות להשתנות. ועכשיו שנגמרה שנת הלימודים (זה בית ספר) זה הזמן המתאים "להתחרבש" עם הדברים האלה.חוץ מזה יש לממש הזה סיסמה (לא דיפולטיבית) אז אני צריך לחפש את הבנאדם שיש לו אותה.אבל ברמה העקרונית דרך הקונטרולר אני משנה את ההגדרות?
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים אמור להיות עם ממשק HTTP/SSH.תמצא את הבן אדם שהקים את התשתית ותדרוש את כל המידע ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.