עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד 11.6" קניה ברשת 200-300$

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

V5-122P

זה אותו דגם של אייסר שנתתי פה קודם, רק שזה עולה 250 שקל יותר...

פורסם

כן, אבל הוא:

א. עם A6 ולא A4. קראתי היום הרבה בת'רד הזה ובביקורות ב AMAZON, לפי מיטב הבנתי ה A4 פשוט איטי להחריד ומאוד לא מומלץ.

ב. זה תת הדגם 0600 שבא עם מסך IPS ועם מקלדת בעלת תאורה אחורית.

ג. הוא Manufacturer refurbished ולא user refurbished.

קראתי גם בת'רד הזה.

הרבה מדווחים על התחממות יתר.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

מה מתחמם האסוס?

זה שהוא A6 זה אומר שהוא עדיף מה 200/202 של אסוס?

תאורה אחורית לא מעניינת

* עריכה

דיברתי עם המוכר הזה

http://www.ebay.com/itm/Acer-Notebook-Computer-V5122P-0600-Quad-Core-Windows-8-GREAT-BUY-GIFT-/251567480946

הוא מוכן למכור ב 260$. עדיף מהאסוס 202 מבחינת חומרה? (עזוב כסף)

הוא כותב:

it is the A6 A1450 amd quadcore its a 1.0GHZ Processor not 1.4

נערך על-ידי tal h

פורסם

זה לא עדיף יותר ולא פחות עדיף. הוא מקביל פלוס מינוס לפנטיום באסוס.

חלק מהאסוסים באים גם עם Core i3 - אבל כמו שאמרתי, הרבה מאוד אנשים מדווחים על מה שנקרא Throttling - המעבד לא מגיע למהירות המקסימלית שלו בגלל התחממות יתר.

מ 50 העמודים בפורום של Notebook Review ומהביקורות באמאזון שקראתי הגעתי למסקנות הבאות:

לאייסר היתרונות הבאים:

- מסך איכותי יותר (כנראה שבמידה לא מבוטלת)

- מקלדת מוארת (גם אם לא איכפת לך זה יתרון)

- ניתן להרחיב או להחליף לבד את הזכרון (באסוס הוא מולחם ללוח)

- כנראה (אבל לא בטוח) שיש לו פחות בעיות התחממות

לאייסר החסרונות הבאים:

- ביצועי ליבה בודדת של המעבד לא גבוהים במיוחד (עד כמה זה משנה בפועל מול האסוס - כנראה שלא הרבה)

- רק 2 פורטים של USB

- HDMI/LAN/VGA/ עוד USB מוכלים ביציאה של אייסר שדורשת לקנות כבל מתאם מיוחד (פרט ליציאת HDMI עבורה ניתן לקנות כבל Mini DP to HDMI סטנדרטי)

- בנוי מפלסטיק (יש כאלה שאוהבים להרגיש את המתכת ביד)

מהירות הבסיס של A6 1450 היא 1.0 ויש לו טורבו עד 1.4. בפועל, לפי מיטב הבנתי, הוא מגיע +- עד 1.2,1.3.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

יופי מעולה, אזמין את האייסר... הבנתי שהטאץ שלו במסך ובפאד בין הטובים בקטגוריה (רגישים מאוד ומדוייקים)

בשביל 900 שקל נראה לי עסקה טובה.

פורסם

יש לי את האסוס X201 שזה בעצם אותו דבר, עם I3.

אני לא אכליל ואגיד שכל יחידה מהדגם היא כמו שלי, כלומר כן ראיתי מספר תלונות על איכות בנייה בעייתית לפעמים, ושמעתי על ההתחממות.

אצלי גם יש פאק קטן בבנייה, הזכוכית של הטאץ קצת בולטת בפינה מסויימת, אבל לא שמתי לב לזה במשך כמה חודשים, ככה שזה לא ביג דיל.

לגבי התחממות, מהנסיון האישי שלי, המחשב קריר מאוד ושקט מאוד, ואין לי מושג אם המחשב מבצע טרוטלינג, כאילו שאני יושב עם CPUZ פתוח כל הזמן. אני רק יודע להגיד שהביצועים מספקים בהחלט ואם כבר זה רק הדיסק הקשיח שאשם באיטיות כלשהיא. תחליף לSSD ואתה מסודר.

עברו אצלי הרבה ניידים ואני ממש מרוצה מהמחשב הזה, ממש נוח, מימדים ומשקל מצויינים, ועדיין הרגשה איכותית בגלל האלומיניום.

לא הייתי הולך היום על מעבד חלש יותר מהפנטיום, זו דעתי. מצד שני גם לא הייתי משלם את האקסטרא לI3, הייתי שם SSD במקום.

פורסם

דרך אגב, אני לא סגור על זה שאפשר לקבל החזר מעמ על קניה מ EBAY.

אם הבן אדם הזה עושה הנחות - אולי אנסה לרכוש ממנו גם כן. הוא המוכר היחיד ששולח לישראל לא דרך תכנית ה Global המרגיזה הזו של EBAY.

פורסם
  • מחבר

הוא הסכים להנחה כי משלוח ל NY. כאן תשלם מיסים, מעמ ועמלות שחרור, לא יודע כמה זה ייצא לך משתלם...

פורסם

על נייד יש רק מע"מ. אין סיבה לעמלת שחרור אם שולחים דרך USPS.

למה שיסכים להנחה רק ל NY ולא לפה דרך אגב? זה משנה לו?

פורסם
  • מחבר

כן זה משנה לו כי רובם עושים טריק ידוע למכירה - מחשבים חלק מהמשלוח בתוך המחיר וכותבים משלוח חינם/משלוח זול יותר.

אם המשלוח באותו עיר של המוכר הוא יכול להוריד את אותם דולרים ולתת הנחה, סה"כ זה עוזר לו למכור מהר.

עמלות שחרור יש לך בדואר ישראל.150-180 שקל, גם רשום וגם EMS. מוזמן לבדוק אותם :)

פורסם

סבבה, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים