עבור לתוכן

BenQ BL2411PT 24" IPS 16:10

Featured Replies

פורסם

שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ.

האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?

פורסם

מה מיוחד במסך הזה שאתה מחפש דווקא אותו

פורסם
  • מחבר
מה מיוחד במסך הזה שאתה מחפש דווקא אותו

לא ממש מבין במסכים והוא לא נראה לי מיוחד או יוצא דופן, אבל יש לו תכונות משביעות רצון מבחינתי שהן:

IPS, 16:10, תאורה אחורית ללא הבהוב, 24" שזה הגודל שאני מחפש וארגונמיות.

פורסם

1) מה התקציב שלך למסך ומהם השימושים?

2) הנה מסך מצוין של דל Dell P2414H שעולה 920 ש"ח בפלונטר. המסך הוא מסך FHD בגודל 24 אינצ', המסך הכי מומלץ בגודל הזה.

פורסם
  • מחבר
1) מה התקציב שלך למסך ומהם השימושים?

2) הנה מסך מצוין של דל Dell P2414H שעולה 920 ש"ח בפלונטר. המסך הוא מסך FHD בגודל 24 אינצ', המסך הכי מומלץ בגודל הזה.

1) בעיקר גיימינג וסדרות, עד 1500 ש"ח.

2) ע"י מי המסך הזה הכי מומלץ לגודלו? התכונות דומות אך הייתי מעדיף 16:10 וזמן תגובה של 5מש כמו ל BL2411PT.

פורסם

אם התקציב שלך הוא 1500 יש את הDell U2412M שנמכר ב1225ש"ח בפלונטר שהוא 16:10 והוא מסך עם רזולוציה של 1920*1200. אני מעריך שמחר בבוקר יהיו לך עוד תגובות דומות התומכות במסכים אלו.

פורסם
  • מחבר
אם התקציב שלך הוא 1500 יש את הDell U2412M שנמכר ב1225ש"ח בפלונטר שהוא 16:10 והוא מסך עם רזולוציה של 1920*1200. אני מעריך שמחר בבוקר יהיו לך עוד תגובות דומות התומכות במסכים אלו.

חשוב לי שיהיה מסך נטול PWM, מה שחסר בדגם הנ"ל, וכן מהירות התגובה עודנה 8מ"ש.

פורסם

מהירות התגובה היא נתון חסר משמעות. לגבי PWM - יש אנשים שיש להם בעיה עם זה, אך לרוב אין. האם יש לך סיבה להניח שאתה בין אלה הסובלים מPWM?

פורסם
  • מחבר
מהירות התגובה היא נתון חסר משמעות. לגבי PWM - יש אנשים שיש להם בעיה עם זה, אך לרוב אין. האם יש לך סיבה להניח שאתה בין אלה הסובלים מPWM?

אני מרגיש שמתחמקים מהשאלה שלי מתכתחילה :D או שאף אחד לא יודע מאיפה ניתן להשיג את הדגם הזה.

פורסם

אם היו יודעים, היו אומרים. :)

אם לא מצאת אותו בZAP ולא באחת מהחנויות הגדולות שלא מפרסמות בZAP (למשל TMS), אז כנראה התשובה היא שאין אותו.

אתה יכול ליצור קשר עם BENQ העולמית ולברר אם יש להם נציגות בישראל, ואז לשאול את הנציגות.

אז תחת ההנחה שאין להשיג את המסך הזה - מנסים לעזור לך בצורה אחרת באמצעות זה שמבררים האם באמת אתה חייב את המסך הזה, או שמסך אחר שאולי יותר זמין יכול לתת לך מענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים