עבור לתוכן

Audacity

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מקליט קומנטרי ולמרות כל המדריכים והטיפים לא הצלחתי להגיע לאיכות שאני רוצה בתוכנה Audacity

הבעיה היא כמו של כולם היא רעשי רקע כשאני לא מדבר וגם כשאני מדבר

אני לא מצליח להגיע למשהו נקי עם ה Noise Removal

אני ממש משתגע כאן ואשמח לעזרה

גיא

פורסם
  • מחבר

מקפיץ בתקווה שישנו צדיק בכוחותינו D:

פורסם

אתה צריך מיקרופון יותר איכותי, ואולי גם כרטיס קול יותר טוב.

תלוי מה המקור לרעשים.

אתה יכול לנסות לבטל מנגנונים שמשנים לבד את הרגישות של המיקרופון, אולי זה ימזער קצת את הרעשים.

חוץ מזה, תנסה לקרב את המיקרופון כמה שיותר לפה שלך.

פורסם
  • מחבר

אחרי שבירת ראש ענקית אני חושב שהגעתי למסקנה ...

האוזניות שלי "Razer Carcharias" באות עם מיקרופון ביחד

אני אסביר את הבעיה

כשאני מפעיל כל תוכנה להקלטה המיקרופון מקליט גם צלילים שיוצאים מה OUTPUT כמו סירטונים מהיוטיוב שירים ורעשים מהמשחק ( במיוחד עם מישהו מדבר מהטימספיק ואני מדבר ביחד אז המיקרופון מקליט אותי ואותו ביחד )

בנוסף יש לי מערכת סטריאו שעשיתי איתה את הבדיקה

כנראה שיש זליגה בין החוטים של האוזניות למיקרופון ( או הפוך ) מה שגורם לצליל שיוצא לאוזניות להיקלט ע"י המיקרופון ( לא בגלל שהמיקרופון רגיש והוא קולט את הצלילים שיוצאים מהאוזניות ) אלא שזה באמת בעיה בחיווט או השראה כלשהיא

ממש שברתי את הראש בחיפושים באינטרנט וניסיתי אינספור אפשרויות וזה הדבר היחידי שהצלחתי לבודד ולשים אצבע

אני מנסה ליצור קשר עם Razer ( נקנה בKSP עם אחריות ל 12 חודש ונשארו עוד חודשיים אחריות )

אני מאד מקווה שהם יפתרו לי את העניין או שיביאו לי גירסת USB או זיכוי או החזר כספי ( לא טורח אפילו לדבר עם KSP )

האוזניות מאד נוחות לי ואני מאד מבסוט מהם רק זה הבעיה שהורסת לי את הכל ולא בא לי להחליף אותן או לקנות מיקרופון חדש בישביל זה

אם יש לכם עוד רעיונות אשמח להערות

גיא

:\

פורסם

תדאג לחבר את המיקרופון מאחורה במחשב, לא בחיבור הקדמי שממה שיצא לי לראות גורם להמון רעשים. כמובן גם תלוי בכרטיס קול עצמו.

תנסה גם לבדוק עם מיקרופון USB. התוצאה שיצאה לי גם עם אחד זול מאוד הרבה יותר טובה ממיקרופון יחסית זול עם חיבור רגיל

וכמובן האפשרות הכי טובה זה למצוא מיקרופון איכותי. חייב להגיד שהתוצאה שיצאה לי עם המיקרופון של הסיבריה v2 (הגרסה הרגילה, לא USB) לא רעה בכלל וכמעט ואין רעשים

ותתרחק מה״כרטיסי קול״ USB הזולים כמו מאש, התוצאה שתהיה לך איתם הרבה יותר גרועה מבלעדיהם

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר בכל דרך אפשרית שקייימת

ובסוף שחיברתי רק את המיקרופון ואת המערכת סטריאו זה הפסיק ... מסקנה זה עניין של האוזניות

העניין כאן הוא לא להתעסק כי אני מרוצה מהאוזניות ( עד עכשיו ) והן מאד נוחות לי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים