עבור לתוכן

מכירות הקיץ של Steam - מדריך קניה ודיון ראשי!

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין איך אנשים שמים למכירה קלפים במחירים של מעל דולר? ראיתי קלפים בכמעט 400$

• תגובות 481
  • צפיות 73.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קלפים נדירים/מיוחדים...

היתה תקופה אני זוכר המה אפשר למכור קלפי foil במעל 2-3$

פורסם

המשחק Legend of Grimrock נמצא בבחירת הקהילה במכירה הבאה, משחק מצויין למי שאוהב את הסגנון, אם יבחר הוא יימכר ב 80 אחוז הנחה

http://store.steampowered.com/app/207170

פורסם

Metro: Last Light נמצא גם הוא בבחירת הקהילה, מגיע עם כל מיני DLC במחיר ממש טוב.

אני מקווה שייבחר, הוא ב-wishlist שלי :)

פורסם

אולי כדאי להפריד את דיון הקלפים לת'רד נפרד?

פורסם

Far cry 2

Gog.com

מכירת פלאש ב 2.49$

זמין עוד לשעה

למי שלא עוקב על תרד חנויות דיגיטליות

פורסם
Far cry 2

Gog.com

מכירת פלאש ב 2.49$

זמין עוד לשעה

למי שלא עוקב על תרד חנויות דיגיטליות

מה שמבאס ש gog לא תומך בסטים

פורסם

Drm free

מבאס, זה חדש לי. אני ההפך קניתי עד עכשיו רק ב gog. וסטים חדש לי.

פורסם

גם ב STEAM לא חסר משחקים שהם DRM FREE ו STEAM משמש רק להתקנה ועדכונים (HL2, SUPER MEAT BOY, VVVVVV ורבים אחרים). הם פשוט לא מפרסמים את זה בצורה כל כך קיצונית. שלא לדבר על זה שלעדכן משחק שקנית דרך GOG זה הדבר הכי חרא שיצא לי לעשות, כל כך לא ברור מה צריך להוריד ומה לא, לא כתוב מה העדכון משנה, הדרך היחידה לדעת שיצא עדכון זה ללכת ל GOG ולבדוק אם מופיע NEW במשחקים שלך.

הרבה אנשים מפספסים נקודה מאוד חשובה, הרבה אנשים לא רואים ב STEAM שום מגבלה. STEAM מאפשר להם לסדר את המשחקים בצורה נוחה ומהירה, לעדכן אותם עם CHANGE LOG במרחק לחיצה וקהילה לכל משחק שזמינה גם היא בלחיצה או 2 למקרה שאתה צריך עזרה. בסופו של דבר גם אם המשחק דורש STEAM פתוח ברוב המקרים OFFLINE MODE עובד (בזמן האחרון לא היו לי בעיות איתו, בעבר הוא היה נוראי).

פורסם

מדכא... נגמרה ההצבעה ובמקום לקבל משחקי RPG במחירי שחיתות משום מה נבחרה החבילה של "Horror Games" למה ? בכל מקרה עד כה לא קניתי כלום במבצעים אני לא נתקלתי באיזה משהו מיוחד במחיר מציאה או משחק שממש רציתי...

פורסם

באמת באסה

פורסם

עוד 20 דקות מתחלפים המבצעים, החלטתי לוותר על סקיירים ב14 דולר לחבילת לג'נדרי נראה מה ייצא ברולטה.

פורסם

שיט, בניתי על הקניה של גרימרוק

פורסם

גם אני לא קניתי עדיין כלום. אני שוקל לקנות את dragon age origins - awekaning, אבל אני יודע שאני לא הולך לשחק בו בזמן הקרוב וגם אם כן אני ישחק קודם כל שוב ב- origins, אז לא יודע גם מה הטעם לקנות אותו עכשיו...

נראה לי או פשוט הסיילים נהיו גרועים יותר ויותר עם כל שנה שעוברת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים