עבור לתוכן

מכירות הקיץ של Steam - מדריך קניה ודיון ראשי!

Featured Replies

פורסם
Animor, אני גם בקבוצה הירוקה. נראה שאנחנו מובילים בינתיים :smile1:

כן, אבל אם לא נעשה את הקרפטינג הזה, לא ניקח חלק בניצחון. ועדיין לא ברור לי מה זה אומר...

• תגובות 481
  • צפיות 73.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מבצע קרפטינג ע"י השגת 5 קלפים שונים מאותו משחק. מה שנותן לך xp לרמה ומדי פעם foil card אם אני לא טועה ששווה יותר(בהקשר של הפויל)

פורסם

אוקיי, תודה.

אפשר לקבל ממשחק רק 3 קלפים. זה אומר שאני צריך לקנות את השניים הנותרים?

פורסם

אתה מקבל ממשחק מחצית מהכמות למשל אם יש למשחק 14 קלפים אתה תקבל 7 רק מלהשאיר אותו פועל אבל זה לא אומר שתקבל 7 קלפים שונים אתה יכול לקבל גם הרבה כפולים שזה מבאס =\ ואז להתעסק בלמכור את הכפולים או להחליף עם אנשים ולקנות את החסר.

פורסם

זה משתנה ממשחק למשחק

אתה יכול לקנות קלפים במרקט בשביל להשלים את הסדרה, שיש לך את כל הקלפים יהיה לך כפתור של craft ואז אתה תקבל XP (ותעלה LEVEL בהתאם), ותקבל מתנות בהתאם למשחק, יש משחקים שנותנים לך סמיילים וכל מיני שטויות כאלה.

זה לא משנה כל כך אבל יש לזה קטע נחמד.

פורסם

תודה על ההסבר. לי כתוב מעל המשחקים שיש שיש לי שאי אפשר לקבל יותר מהשלושה קלפים שכבר קיבלתי, אלא אם כן אני משיג איזה פריט מיוחד. אז איך זה מסתדר עם ה-7 שציינת שאפשר לקבל?

פורסם

אתה מקבל רגשונים רקע והנחה.

זה תלוי במשחק בכל משחק הכמות שונה, יכול להיות גם מצב שצריך 6 קלפים בשביל תג ממשחק מסוים אבל ה3 שתשיג הם 3 כפולים(אותו הקלף =\).

יכול גם לצאת לך קלפי FOIL שהם יקרים ונדירים יותר והם גם סט נפרד אבל מבחינה מסוימת אפשר פשוט למכור אותם ואז לקנות את הפשוטים ולהעלות רמות או סתם לשמור את הכסף.

כנס לBadges ותראה את ההבדלים בין משחק למשחק.

פורסם

הם העלו את הדרישה לרמה 8.

במבצע הקודם זה היה על 5 ובאחד לפניו לא היתה בכלל הגבלה...

נראה לי שהם בכוונה מעלים כל פעם קצת כדי שאנשים יבזבזו כסף על זה (כי הם מרוויחים 15% מכל מכירה).

זה נראה לי דבילי מאוד כל העניין של הרמות האלה. במיוחד שכל מה שאתה מקבל זה סמיילים ורקעים.....

פורסם

מסכים איתך, חוץ מלעשות כמה דולרים אין לזה בשבילי שום ערך, אבל אני כמעט בטוח שגם בהתחלה הייתה הגבלה של רמה 5. הצבעתי בכל הפעמים ולא קיבלתי קלפים.

פורסם

אני דווקא בעד הסמיילים והרקעים, כל קסטומיזציה זה דבר נחמד... אבל אני אסכים אתכם שזה די טיפשי כל העניין הזה עם הקלפים והרמות

פורסם

זה נחמד כשלעצמו.

אבל הם מנסים לקשור את זה למנגנון שכדי לקבל את זה אתה צריך להוציא כסף....

בשביל מי שרוצה לשחק משחקים (שזאת המטרה הראשית של התוכנה הזאת) זה מיותר ואף דבילי.

פורסם

אם אני קונה דרך VPN יכולים לעשות לי בעיות אחר כך?

פשוט יש את דרגון אייג' אולטימט ב5 יורו אבל אצלנו זה לא מופיע

פורסם
אם אני קונה דרך VPN יכולים לעשות לי בעיות אחר כך?

פשוט יש את דרגון אייג' אולטימט ב5 יורו אבל אצלנו זה לא מופיע

תקנה סי די קי של דרגון אייג' אולטימט מאתר צד ג בזול (אני קניתי ב6 אירו) ותפעיל אותו באוריג'ן.

באופן כללי משחקים של EA \ BIOWARE יותר נוח באוריג'ן הוא מחובר לחשבון ביוואר שלך ויוריד את כל ההרחבות והתוספות אוטומטית.

פורסם

אוריגן אמרו פה שזה השכרה של משחק ואחרי כמה זמן תצטרך לקנות אותו שוב

פורסם

אילן אין לי בעיה עם העניין של הקסטומיזציה. רק מפריע לי שאנשים משקיעים בזה סכום רב(יחד עם הקלפים). אני מבין את הצד של סטים לעשות רווח רק מה, אני מבואס מעט בשביל האנשים שבמקום לקנות יותר משחקים קונים פחות עבור הקלפים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים