פורסם 2014 ביולי 111 שנים שמח שכולכם קיבלתם את המפתחות ומקווה שאתם נהנים אם יהיו לי עוד מפתחת אתן בהקדם דווקא כיף ההרגשה הזאתי של סנטה
פורסם 2014 ביולי 111 שנים כנראה הוא קיבל חלק פתאום לחשבון שלו אני קיבלתי ממש ממזמן 2 לקחתי אחד לעצמי ונתתי את השני לבן משפחה וחבר אחר שלי קיבל רק אחד למשל אז אני לא ממש יודע איך החלוקה הזאת עובדת.
פורסם 2014 ביולי 111 שנים ראיתי שIGN נתנו אתר לקבלת מפתח קיבלתי באמת....ואחרי שהתקנתי את המשחק ראיתי בINVENTORY 6 דברים ושנכנסתי זה היו המפתחות אז נתתי את כולם
פורסם 2014 ביולי 211 שנים סיכום הפורענות ונזק מצטבר:Bioshock InfiniteSaints Row 4Company of heroes 2Banished37.5$
פורסם 2014 ביולי 211 שנים אין לי עדיין מספיק שעות טיסה אבל אם הגעת מלא ציפיות אחרי הראשון, לדעתי קצת תתאכזב.
פורסם 2014 ביולי 311 שנים עכשיו Warface הוא ב-Open Beta.שיחקתם כבר?המשחק הזה פתוח לכולם כבר שנה בערך, ולפני זה היה בבטא סגורה די הרבה זמן. עכשיו הוא פשוט הגיע לסטים.שיחקתי בו הרבה, הוא נחמד מאוד בהתחלה. אבל הוא הופך די מהר ל-pay to win. יש על זה לא מעט ביקורות מצד משתמשים. הדוגמה הכי פשוטה היא התיקונים: ציוד שהוא לא הדיפולט מתקלקל בזמן שמשחקים. בלי לשלם כסף זה קשה מאוד מאוד לתקן את הציוד ממה שמרוויחים במשחק עצמו. ואז מה שקורה זה שמשחקים כמה משחקים עם ציוד דיפולט, מרוויחים כסף, מתקנים את הציוד, משחקים איתו כמה משחקים עד שהוא מתקלקל, וחוזר חלילה.הבנתי שברמות הגבוהות יותר זה אפילו יותר מורגש, כשמתמודדים מול שחקנים מצוידים באופן מלא בציוד איכותי. נערך 2014 ביולי 311 שנים על-ידי Animor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.