פורסם 2014 ביוני 3011 שנים עכשיו שינו את המרקט לא רואים פריטים אינדבידואלים אי אפשר לקנות מבן אדם ספציפי :\ למה שתרצה להעביר לו חשבתי שאני שיניתי משה בטעות בגדרות.... מסתבר שזאת גרידיות של VALVE!!! לא מתאים להם
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים בתכלס אני מסכים שטוב שיהיה כמה דולרים בארנק אבל אני צריך להעביר לו את הכסף מסיבה ספציפית
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים אני קיבלתי אחד של 100XP מהקבוצה הסגולה אפילו שלא תרמתי נקודה אחת...די מהר קלטתי את הקטע הדבילי של הנקודות האלה. העדפתי למכור את הקלפים ולאסוף גרושים.בסך הכל עשיתי 6 דולר מקלפים (קניתי את INJUSTICE חינם)
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים הגיע הזמן לסכם את המכירה מה קניתם,כמה,ומחשבות כלליות עליה? אני רכשתי: PayDay 2: DLC Armored Trasport,Sniper Gage.#1',2 Wepons Gage, Gage Mod Courier Splinter-Cell: Deluxe Edition Metro Last Light: Complete Edition Game Dev Tycoo Urban Trial FreeStyle The Witcher 2: Assassins Of Kings Edition Far Cry: Franchise Pack Euro Truck Simulator 2: Gold Bundle סך הכל אני חושב שהמכירה הייתי טובה אך קצת מאכזבת בגלל שהיה הייפ מאוד גדול סביבה ואני מרגיש שקצת חטפתי כאפה לפרצוף... אך המכירה הייתה טובה ויש לי הרבה משחקים להעביר איתם את הזמן נערך 2014 ביוני 3011 שנים על-ידי roeebaeloha שגיעת כתיב
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים יש לך מבצעי סוף שבוע כל שבוע (שישי עד ראשון אם אני זוכר נכון), מבצעים שבועיים כל שבוע (מיום שני עד יום שני), מבצעי אמצע שבוע. המבצעים המרוכזים הבאים הם halloween וסוף שנה.
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים התכוונתי לאירועים המרכזיים כמו חג המולד, אלו שיש (או לפחות היו) עם הנחות משמעותיות לרוב המוצרים
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים גם אני, מגניב רק לא קבלתי שום קלף על ההצבעות כי אני רמה נמוכהגם אני הצבעתי, אך לא קיבלתי שום קלף כי אני מתחת לרמה 8, אבל בגלל שנרשמתי לקבוצה אז קיבלתי בדג' ללא קרפטינג\קלפים.כדי להיות חלק מקבוצה ולקבל בדג' בסוף הסייל לא צריך להיות בלבל כלשהו... נערך 2014 ביוני 3011 שנים על-ידי shapin
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים התכוונתי לאירועים המרכזיים כמו חג המולד, אלו שיש (או לפחות היו) עם הנחות משמעותיות לרוב המוצרים לפי מה שאני יודע בדוק יהיה winter sale כנראה בחג המולד וגם ידוע שהסייל בחג המולד עדיף על הקיץ בנתיים חצי שנה נאסוף סטים של קלפים ונתכנן אסטרטגיה עריכה עם משהו משעשע" נערך 2014 ביולי 111 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביולי 111 שנים היי יש בטא לDead Island Epidemic ויש לי 6 מפתחות לבטא לתת במתנה אז מי שרוצה שיכתוב פה את השם שלו בסטים אני אוסיף אותו ואשלח לו מפתח השם שלי בסטים הוא : yotambae נערך 2014 ביולי 111 שנים על-ידי roeebaeloha
פורסם 2014 ביולי 111 שנים הייתי שמח לקבל אחד תודה. http://steamcommunity.com/profiles/76561198066518334/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.