פורסם 2014 ביוני 2311 שנים Inquisition , קריא החדש של דרגון אייג' נמכר במכירה מוקדמת רק דרך אוריג'ין או דרך ריטיילקס למיניהם.אני הזמנתי באוריג'ן.
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים תראה זאת בעיה גם Mass Effect 3 בזמנו היה רק דרך אוריג'ן ואין מה לעשות ישראל מקבלת באירו. שילמתי 70 אירו לחבילת אספנים כדי שאני אוכל להתחיל לשחק ברגע שהמשחק משוחרר אין מה לעשות זה תחביב פעם בכמה שנים משקיעים איזה סכום מוגזם ולא הגיוני בעליל על משחק אבל זה מה שאנחנו אוהבים לא? בכל מקרה 30 דקות לרולטה היומית כמה מבצעים טובים,מאסס אפקט 1 ו2 בחבילה של 9 דולר: http://store.steampowered.com/sub/18260/Kingdum of amalur עם ההרחבות ב10 דולר: http://store.steampowered.com/sub/14221/Fallout New Vegas עם ההרחבות ב7 דולר: http://store.steampowered.com/app/2028016/
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים יש אבל זה דרך אמזון וכאלה ואין לגרסה שרציתי (גרסת אספנים) אם אתה רוצה גרסה רגילה אתה יכול לקנות בזול הרבה יותר דרך אתר צד ג'.עריכה:התחלפו המבצעים ושוב פעם מבצעי פח, מנגד Flash Sales ונבחרי הקהילה בכלל לא מופיעים... מאוד מאכזב המבצעי קיץ השנה.עריכה 2:עכשיו מופיעים כל המבצעים. לא משהו מוצלח נראה כאילו הם בחרו משחקים אקראיים מימי המנדט וגם נבחרי הקהילה לא הגיוניים... היה בקבוצה השנייה של משחקים שלא עלתה בגורל את סיב 5, נראה לכם הגיוני מבצע על סיב 5 ומקומו יבחרו את מג'יקה? באמת... נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי Googleness
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים כל המבצעים זה דברים שאפשר למצוא באופן שוטף בסטים בשנה האחרונה שום דבר חדש ואפילו שמים מחירים קצת יותר גבוהים מהמחירים הנמוכים שאפשר למצוא בשוטף ראיתי כבר כמה וכמה משחקים שהמחיר שלהם גבוה מהמחיר שראיתי בעבר פה ושםהדגש העיקרי על ה SALE הזה זה הבילדאפ המטורף שמביא איתו הרבה אנשים לפלטפורמה היית מצפה שעם האירוע הגדול ישימו דברים מיוחדים במחירים מיוחדים אבל החליטו ללכת על אסטרטגיה שונה ולשמור מחירים שאפשר למצוא תמיד ולבנות על המספרים הגבוהים של הקונים שיעשו את העבודה אולי בשנים הראשונות כדי לבנות שם לאירועי סטים השנתיים באמת שמו דברים במחירים אטרקטיבים במיוחד כדי שאנשים יתחילו לדבר וזה יהפוך לדבר שמחכים לו באופן שנתי אבל אחרי שסטים כבר השיגו את האפקט הרצוי וכמות אנשים על הפלטפורמה הגיעה למסה קריטית אז אין טעם לשים מחירי שחיתות רק מה אם הם ימשיכו ככה אז אנשים יפסיקו לבוא לאירועים כאלו שנים הבאות אז הייתי מסכם ואומר שהאירוע עכשיו נמצע במישור המשעמם של הגרף ואולי בעתיד בסיילים הבאים סטים תצטרך לנקוט בעמדה של באמת לשים דברים אטרקטיבים במיוחד שוב כדי לשמר את מה שבנובכלל שמו דגש חזק על המשחק סביב הפלטפורמה של הקראפטינג והמרקט כדי להביא את זה לתשומת לב של הקהל היה מעניין לראות את הנתונים של הכסף שרץ סביב המרקט לעומת הכסף שרץ מקנייה של משחקים ממש כל המשחק מסביב עם הקלפים נראה לי עושה להם מיליוניםבנתיים הדבר הכי טוב שהיה זה שנתנו את SNIPER ELITE 2 בחינם וזה היה לפני המבצע בכלל עריכה" יאו איזה מעצבן קניתי battleblocktheaterב 3.74 ועכשיו אני רוצה לקנות castle crashers ב 1.49 ואני בכלל רואה שיש באנדל על שני המשחקים האלו ב 2.49 :\\\\\ במקום 5 ומשהו דולר על שנייהם לחוד פרסמו את זה בצורה חמקמקה במיוחד הנבלות נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים כן יש להם קטעים כאלה לפעמים...היה לפני כמה שבועות אותו דבר עם THIEF.הבאנדל היה יותר יקר מכל משחק בנפרד.אולי זה אסטרטגיה כדי שאנשים יקנו אותם בכל זאת רק בגלל שהבאנדל לכאורה יותר יקר ואז הם יחשבו שהם מרויחים?
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים 3emi לא יודע להגיב למה שאתה אומראבל אני מבסוט שקניתי את סקיירים לגנדרי ברגע האחרון ב 13 $ ועכשיו הוא עולה 24$ נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי CRT
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים שמע שאתה קונה באנדל הם עוזרים לך אתה לא צריך ללחוץ כל כך הרבה לחיצות עם העכבר ולקנות עוד משחק ועוד משחק.... אז מגיע להם לדרוש קצת יותר על הבאנדל לא ככה עריכה" כן מחיר טוב לסקיירים אין ספק גם אני קניתי את הרגיל אומנם אבל כבר היה את המחיר הזה השנה בסטים נערך 2014 ביוני 2311 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים הבעיה עם סקיירים שרבים מאיתנו שיחקו בו כבר מאות שעות אז אפילו שהמבצע נהדר זה לא רלוונטי לרבים מאיתנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.