פורסם 2014 ביוני 2211 שנים ההנחה תקפה גם על הGOTY של TR - 7.5$שניהם משחקים מעולים, אני ממש לא יודע מה הייתי לוקח אם הייתי צריך לבחור.
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים 1) איך המטרו והאם הוא שווה את המחיר שיש עכשיו?2)האם אצליח לצלוח את הכל המבצעים עם 23.5 דולר?- - - תגובה אוחדה: - - -1) איך המטרו והאם הוא שווה את המחיר שיש עכשיו?2)האם אצליח לצלוח את הכל המבצעים עם 23.5 דולר?
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים שימו לב שהנבלות שמים בעמוד הראשי בד"כ את הגרסה הרגילה אבל לרבים מהמבצעים יש גרסה שעולה דולר או 2 דולר יותר עם כל ההרחבות והתוספות למשל TR יש בגרסה שעולה 7 וחצי במקום 5 והיא כוללת 2 מיליון DLCS.בנוגע למבצעים לא מושך אותי עד כה מה שהם שמו הרבה משחקים עתיקים, אם אף אחד לא שיחק בסקיירים מ2011 זה אולי משהו שיכל להיות נחמד רוב המשחקים שהם שמו לא ממש מושכים אותי.
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים עם כל הדיבורים שהיו פה על קלפים לפני כמה עמודים יצא לי להשלים בפעם השלישית את התג של הקיץ הקודם ביחד עם התג של הקיץ הנוכחי P:
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים ההנחה תקפה גם על הGOTY של TR - 7.5$שניהם משחקים מעולים, אני ממש לא יודע מה הייתי לוקח אם הייתי צריך לבחור. מה זה GOTY? אולי אני אקנה את שניהם וזהו. האירוניה היא שאין לי בכלל זמן לשחק במחשב
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים Game Of The Yearלמשל TR יש בגרסה שעולה 7 וחצי במקום 5 והיא כוללת 2 מיליון DLCS.
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים איך השלמת מהקיץ הקודם הקלפים לא אמורים להעלם שנגמר האיוונט? ולמה חיכית כל כך הרבה חחעריכה "http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-245070אני רואה שהקלפים עדיין בסביבה מעניין מחר אני יקנה את הסדרה ויעשה קרפטינג כי היום כבר עשיתי קרפטינג בודד מהקלפים של סקיירים כדי להשתתף בתחרות היומיתזה שמתחתיי מטרו משחק מעולה אם אתה אוהב סינגל פלייר איכותירק לפני כמה ימים סיימתי אותו בפעם שלישית או משהו שחקתי על RANGER MODE צריך בשבילו כרטיס מסך מעל הממוצע נערך 2014 ביוני 2211 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים חרשתי על הסטים ומצאתי כמה משחקים שווים בעלות של 1-2 דולראני אחכה ליום האחרון של הסמרסייל וכמעט בטוח שארכוש אותם במחיר כזה מגוכח תמיד טוב שיש אופציות
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים על איזה משחק מדובר(TR) ? Tomb Raider.קניתי את שניהם, גם את ה-GOTY וגם את Metro.נראה לי שבזה אסיים את הקניות שלי, אלא אם כן יהיה מבצע ממש טוב על Witcher 3.עם מעט הזמן שיש לי לשחק, זה יספיק לי לשנתיים הקרובות...
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים איך השלמת מהקיץ הקודם הקלפים לא אמורים להעלם שנגמר האיוונט? ולמה חיכית כל כך הרבה חח אז זהו שלא חיכיתי כ"כ הרבה בזמנו ניסיתי להחליף אני לא קונה אז הגיוני שזה יהיה בעייתי יותר להחליף וממילא השלמתי את התג פעמיים והצעתי לכמה אנשים ברשימה שלי להחליף בסוף יצא שאותו אחד מאלה שלא הסכימו פתאום כן הסכימו אז החלפתי למה לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.