עבור לתוכן

קניית ווינדוס 8

Featured Replies

פורסם

יש לי 8.1 מותקן על המחשב עם רישיון של חבר אני רוצה לקנות שלוש רשיונות בשביל כל המחשבים בבית

https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-3-pc-retail-cd-key-global.html

אני יכול להוריד התקנה של 8.1 מTL עם כל העדכונים של החודשים האחרונים ופשוט לשים את הKEY שאני קונה?

פורסם
  • מחבר

מישו?

פורסם

למה לקנות גרסה חוקית? אפילו מיקרוסופט לא מצפה לעשות קופה מאנשים פרטיים, רק מהחברות.

פורסם

^ אם אתה משתמש במוצר, אין סיבה לא לקנות אותו, בעיקר מערכת הפעלה איתה אתה משתמש 100% מהזמן.

פותח הדיון, אין סיבה שזה לא יעבוד.

פורסם
למה לקנות גרסה חוקית? אפילו מיקרוסופט לא מצפה לעשות קופה מאנשים פרטיים, רק מהחברות.

למה? כי יש כאלה שלא רוצים לגנוב.

בישראל השתרשה התפישה הפסולה שכל תוכנה או משחק הם בעצם "חינמים" ושמותר לפרוץ ולגנוב הכול. זה לא המצב הטבעי, אתה יודע.

ווינדוס היא תוכנה שכל אחד משתמש בה ללא הרף. העלות שלה לאדם פרטי לא מאוד גבוהה (ובטח שביחס לכמות השימוש), ולסטודנט או עובד משרד החינוך היא אפילו נמוכה עוד יותר.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשיג רישיון דרך משרד החינוך אבל ממה שאני רואה שם זה הכל שדרוג

השאלה אם שדרוג מהXP הישן שיש לי שלהם יעבוד לי

פורסם

יעבוד

פורסם
אני יכול להשיג רישיון דרך משרד החינוך אבל ממה שאני רואה שם זה הכל שדרוג

השאלה אם שדרוג מהXP הישן שיש לי שלהם יעבוד לי

זה מפספס את הפואנטה.

זה אולי קצת ירגיע לך את המצפון אבל הרישיון הזה של משרד החינוך בכל מקרה לא מאפשר לך להתקין את התוכנה בבית לשימוש פרטי, אז ככה או ככה אתה עובר על תנאי הרישיון וגונב את התוכנה. "עדיף" כבר לגנוב אותה בחינם... (בציניות כמובן. תקנה אותה)

פורסם
  • מחבר

אני לא גונב

אמא שלי מורה במשרד החינוך אז מבחינת התנאים שלהם זה חוקי

השאלה אם אפשר על שלושת המחשבים בבית

- - - תגובה אוחדה: - - -

המצפון שלי כשזה מגיע לMS רגוע בל"גנוב" מהם

פורסם

האמת? קניתי את הרישיון שלי חוקית ממיקרוסופט בזמן של הבאג שמצאו של השדרוגים... בשביל 16$ היה קשה לא לרכוש

פורסם
זה מפספס את הפואנטה.

זה אולי קצת ירגיע לך את המצפון אבל הרישיון הזה של משרד החינוך בכל מקרה לא מאפשר לך להתקין את התוכנה בבית לשימוש פרטי, אז ככה או ככה אתה עובר על תנאי הרישיון וגונב את התוכנה. "עדיף" כבר לגנוב אותה בחינם... (בציניות כמובן. תקנה אותה)

זה לא מדויק. למורה כן מותר להתקין בבית לשימוש פרטי (תחת ההנחה שהמחשב משמש גם לצרכי העבודה). זה לא רישיון שמיועד לבתי הספר עצמם.

אבל כן, זה לא מיועד לכך שהבן של המורה יתקין את זה גם הוא על מחשבו שלו.

פורסם

האמת? קניתי את הרישיון שלי חוקית ממיקרוסופט בזמן של הבאג שמצאו של השדרוגים... בשביל 16$ היה קשה לא לרכוש

אתה יכול להמשיך להגיד לעצמך שקנית רישיון "חוקית". אבל אם אין לך רישיון קודם של ווינדוס 7 שקנית, זה ממש לא נכון.

ב-EULA שחתמת עליו הסכמת להשתמש ברישיון הזה רק כשדרוג על מחשב שמותקן עליו ווינדוס 7 שנרכש חוקית. אם זה לא המצב, אתה גונב את התוכנה. וזה שמיקרוסופט לא אכפו את זה טכנית לפרק זמן מסויים לא הופך את זה לפחות גניבה.

פורסם
אני לא גונב

אמא שלי מורה במשרד החינוך אז מבחינת התנאים שלהם זה חוקי

לא, זה לא.

תקרא את תנאי הרישיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים