עבור לתוכן

מחשב לגיל השלישי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מדריך אינטרנט לגיל השלישי אשר נהנה לספק למבוגרים שמעולם לא השתמשו ברשת נגישות והבנה - בשורה התחתונה זה משפר את איכות חייהם (פשוטו כמשמעו)

כחלק מהפעילות אני עומד בקרוב לתת הרצאות במועדוני גמלאים ובתי אבות אשר מטרתם לשכנע מבוגרים ללמוד לגלוש וליהנות מכל השפע שהאינטרנט מציע.

אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב אשר לא עולה על 2000 שקלים. (אם יש אפשרות לפחות אז זה יהיה נהדר)

השימוש העיקרי (אפילו הבלעדי אפשר להגיד) של המחשב הוא - אינטרנט!!

המחיר צריך לכלול מסך (עדיפות ל19 אינץ'), מקלדת ועכבר לא אלחוטיים (לחסוך החלפת סוללות), מערכת הפעלה ואחריות. בנוסף אשמח לקבל הצעה למחשב אשר אוכל להגיד בבטחה למבוגרים כי יוכל לשרת אותם לפחות חמש שנים ללא דאגה..

תודה :)

פורסם

שקלת מחשב נייד? הרבה יותר נוח ומאפשר נידות בתוך הבית

יש את G510 של לנובו בא עם מעבד 3550M שמתאים לגלישה

אפשר אפילו את אותו הדגם בלי מערכת windows יוצא יותר זול, ולהתקין מערכת Linux מאוד מתאים לגלישה באינטרנט ויש גם את סקייפ

פורסם

גם אם תיקח מעבד G3220 זיכרון בנפח 4GB ומארז פשוט (עם ספק של חברה מוכרת ולא ספק גנרי) אני לא רואה איך אפשר להכניס בפחות מ-2000 ש"ח גם מערכת הפעלה (שעולה בסביבות ה-350 ש"ח) וגם מסך (מסך טוב בגודל "19 עולה כ-600 ש"ח, ומסך טוב בגודל "23 עולה כ-850 ש"ח).

פורסם

הצעה אפשרית

Plonter - מערכת מבוססת Pentium G3220, H81M-HDS, 4GB RAM, 500GB HDD, Antec VSK-4000 + VP300PC, LG DVD, WIN 8.1 ומסך Philips 21.5

סה"כ לתשלום:

2,099 ש"ח

המערכת אינה כוללת מקלדת ועכבר, מאחר ולטעמי מומלץ לקפוץ לחנות ולבדוק פיזית מה יותר מתאים ומה פחות,

מבחינת המסך, מדובר על מסך סולידי, לא יוצא מגדר הרגיל, אבל יעשה את העבודה ביחס לתג המחיר.

במידה ותרצה לבצע הזמנה מרוכזת של מספר מערכות מחשב, אני סבור שתוכל לקבל גם הנחה במחיר (פר מערכת).

לעיונך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים