פורסם 2014 ביוני 1811 שנים שלום לאחר שנתיים מעולות עם המחשב הישתדרגתי בחדש כך שאני מעוניין למכור את היישןהמחשב הוא ALIENWARE M14X שנקנה בחו"ל לפני כשנתייםמעבד - I7 2860QMהארד דיסק - SSD 256כ.מסך - NVIDIA GT 555 3Gזיכרון - 8G 1600 MHZמ. הפעלה - WIN 7 ULTIMATE 64BITיש את כל הדיסקים המקוריים, המחשב ללא אחריות המחשב אבל הוא עובד מעולה ללא בעיות ובמצב שמור מאודאשמח לחוות דעת תודה
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים בתור אחד עם נייד גיימינג, זמן סוללה זה לא משהו שאתה בונה עליו, כשהמחשב חדש הוא היה מחזיק שעתיים וקצת בלי משחקים (הכרטיס מסך לא עובד בכוח מלא כשהוא לא בחשמל)היום אחרי שנה המחשב לא מחזיק סרט של שעה וחצי
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים מחבר לגבי זמן הסוללה זה תלוי מה אתה עושה עם המחשב, למחשב יש שני כרטיסי מסך כך שבעבודה לא מאומצת (אינטרנט וכו') הוא מחזיק בערך שעה וחצי (עובד על כרטיס המסך של אינטל) אם אתה רוצה לשחק או לעבוד עליו חזק קח מטען כי אחרי חצי שעה עד ארבעים דקות היא נגמרת, אני לרוב השתמשתי בו כתחנה הוא היה מחובר למסך חיצוני ולמטען באופן קבוע. לגבי המחיר שנרשם למעלה נראה לי שזה מעט נמוך ביחס לתמורה המחשב במצב שמור מאוד ועובד מעולה. אז שיהיה לי בהצלחה
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים קח בחשבון ש ב 2800₪ אתה רוכש נייד חדש מחנות עם i7 מרובע ליבות דור רביעי וכרטיס מסך M265 שחזק יותר מ gt555mתוסיף לו עוד 4 ג׳יגה זיכרון ו SSD של 256 ותגיע ל 3500₪ לחדש מחנות עם מעבד, כרטיס מסך ושאר החומרה שהיא הרבה יותר חזקה, חדשה ובאחריותאז כמה כבר אתה חושב שהמחשב שלך שווה?*חפש באייבורי g510 ב 2790₪
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים ובגלל שהמחשב שלך הוא מחשב טוב מגניב עם צבעים וכאלה אז לכן נתנו לך מחיר של 2500 ולרדת.למה אתה רוצה למכור אותו? אתה יכול לקנות סוללה חדשה ולקבל יותר זמן סוללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.