עבור לתוכן

שאלות, עזרה והכוונה בעיצוב אתר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לבנות אתר למאמן כושר אישי, כחלק מפרויקט משותף שהציע לי זה גם לבנות אתר עבורו בתמורה לאימונים אישיים שייתן לי בשיתוף פעולה.

לפני זמן מה, למדתי קורס פרטי של HTML ובניית אתרים דרך Wordpress, אני יודע לעבוד גם עם PHP, וקצת מ-SQL ברמת טיפול בשרת האיחסון.

כידוע לי, בשביל לבנות אתר מקצועי ברמה, צריך ליצור עיצוב לאתר - מה שבינתיים ידוע לי שניתן לעצב תבניות, Layouts, כפתורים ועוד' לאתר עם פוטושופ. שאותם אף פעם לא התנסיתי, אך יש לי כמה ניסיון עם המרת עיצוב InDesign ל-PHP, ברמת הקוד.

אז הכיוון שלי ושל מאמן כושר, זה לבנות אתר Wordpress חדש. אז לעצב אתר לפי עיצובים של האתרים האלו לדוגמא: ekdesign.co.il, seroundtable.com, אלו עיצובים שלדעתי שלא דורשים הרבה כמו עיצוב מיוחד או מהמם, אלא לכיוון פשוט ולא מורכב. אם אינני טועה... זה לפחות נקודה התחלה.

ולכן אני חושב אם משתלם עבורי לנסות משהו בעצמי עם Photoshop, ואני יודע שאפשר לעשות מספיק עם Photoshop,

אך אני צריך הדרכה או בסיס כלשהי שממנו אוכל ללמוד לעצב אתר Wordpress, מה הצעות שלכם בכיוון?

אז חשבתי ליצור עיצוב מבחינת תבנית ועיצוב לאתר Wordpress, בדקתי מספר אפשרויות זה כמובן לקחת תבנית עיצבו קיימת וחינמית ולבצע בה גיור ושינויים לתבנית עם עיצוב לטעמי. שגם את זה אינני יודע איך לעשות, או ליצור אתר חדש עם עיצוב חדש מותאם אישי? מה יותר פשוט לעצב? וכיצד לומדים את זה? לפי מה מחפשים בגוגל, ואם ניתן ללמוד הכול מאינטרנט.

להלן שאלות שלי:

• איך לומדים יותר ברמה מקצועית בעבודה עם פוטושופ, וכיצד ליישם את העיצוב ולהפוך אותו לאתר Wordpress ברמה גבוהה?
  • בעיקר אני צריך שתפרטו לי את השלבים לבניית אתר מעיצוב, בפוטושופ ועד להטעמתו או ליצירתו לתבנית Wordpress, עד כמה זה קשה?
  • באילו כלים ותוכנות אתם משתמשים בכל המהלך יצירת העיצוב, ועד ליישום העיצוב ולהפוך אותו לאתר ככל האתרים? ואילו דברים נוספים עליי לדעת כדי להפוך את העיצוב לאתר חי ונושם?
  • אני משתמש עם Dreamweaver ויש לי פחות או יותר ידע והבנה בעיצוב לאתר? מה צריך לדעת בעקרון בעבודה עם Photoshop?
  • הבנתי שיש מערכות כמו ג'ומלה\ וורדפרס\ דרופל אבל אני ממש לא מבין הרבה במערכות אחרות חוץ מ-Wordpress, מה יותר משתלם מבחינת עבודה עם עיצוב\ תבנית עם אחד הממשקים\פלסטרומות?

בשורה תחתונה: אני רוצה שתציעו לי את הדרך הקצרה, היעילה והפשוטה יותר לעצב אתר באופן שייקח פחות זמן, ייראה טוב ופשוט, ועד כמה שיישתלם לי מבחינת זמן\כסף.

כמובן אם זה לא הולך, תוכנית ב' שלי היא תמיד לפנות למישהו מקצועי שיעצב אתר. תודה לעוזרים!:character0009:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים