עבור לתוכן

Battlefield Hardline - הכרות והתרשמות ראשונה

Featured Replies

פורסם

http://youtu.be/xfZwEFwzfzQ

אשמח לתגובות והצעות לשיפורים

אל תשכחו לעשות סאבסקריב לערוץ לעוד עידכונים וחדשות

מקווה שתהנו :)

GL-GAMING

פורסם

כל הכבוד על הסרטון!

אבל כמה טיפים :

אתה מדבר כזה כמו רובוט שמקריא מדף תנסה לשחרר טיפה את הדיבור ליותר זורם.

אתה אומר גם כמה טעויות כמו "המשחק איטי יותר" אז לא הוא ממש לא איטי יותר אלא להפך.

בנוסף אמרת שצריך שיתוף פעולה כדי להצליח גם זה לא כל כך נכון, בBLOOD MONEY אתה יכול לנצח לבד את המשחק ...

סה"כ בסדר תשפר להבא :)

פורסם
  • מחבר

תודה על הביקורת אקח לצומת ליבי!

אני באמת מקריא מדף כדי שיהיה נוח (ברגע שאתה יודע שאתה מקליט אתה מתחיל לגמגם אל תשאל אותי למה D:)

אני לא חושב שזה טעות לקרוא למשחק "איטי" כי הבאתי את ההתרשמות שלי והמשחקיות כן "איטית" לעומת BF4

כמובן שלא צריך שיתוף פעולה ... אבל זאת המטרה הברורה של המוד הזה (שלא נדבר על Heist ... )

אני נותן חוות דעת מנקודת המבט שלי ( יכולתי להגיד אל תעשו כלום פשוט תתקמפרו עם סנייפר וזה הכי כיף ... )

אני משתדל שאנשים יבינו את המטרה האמיתית של המשחק ( מה שהם יעשו אחר כך זאת כמובן בחירה שלהם )

ושוב תודה על התגובות זה מאד עוזר אשמח אם תביאו גם בקשות להמשך של סירטונים לדוגמא: סירטון של כל קלאס והאפשרויות שלו\ סתם סירטון FRAG \ או בכלל סירטונים על משחקים אחרים לבחירתכם

פורסם

בנוגע להקראה מהדף, זה טוב שאתה רושם לך כל מיני דברים על הדף שאתה רוצה לדבר עליהם (במיוחד בהתחלה) - אבל!

תרשום לך את הדברים בנקודות בלבד. - כלומר מספר מילים או משפט קצר שיזכירו לך לשמור על רצף של הדברים מבלי לשכוח משהו.

בזמן שאתה רושם את הנקודות על הדף, תחזור מס' פעמים על מה אתה הולך לדבר בשביל שזה כבר ישב לך בראש ברגע ההקלטה. כך אתה תחשוב פחות על מה לדבר ברגע שאתה מקליט וזה יגרום לך "לגמגם" הרבה פחות. עם הסירטונים הנוספים שתקליט בהמשך אתה תצבור ניסיון וזה יהיה לך הרבה יותר קל וזורם אחר כך.

הכל מניסיון אישי.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות אני איישם אותם בהמשך :)

פורסם

יפה מאוד גיא, רואים שהשקעת מזמנך ולקחת את זה ברצינות רבה!

אהבתי מאוד לראות את הסרטון ולשמוע את ההתרשמות שלך מהמשחק.

למרות שמכל מה שיצא לראות עד כה, המשחק הזה לא הרשים אותי וכנראה שאני ידלג עליו.

בסך הכל יפה מאוד, מקווה לראות עוד סרטונים שלך :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד סירטון טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ... נתקלתי בבעיה שדי תוקעת אותי מלהמשיך ליצור עוד סירטונים

אני לא מצליח לסדר את איכות הקול ( ורעשי רקע ) עם התוכנה Audacity

אני אשמח מאד לעזרה ממישהו כדי להגיע לאיכות טובה ונעימה לאוזן

פורסם

תסדר את השטות הזו ותעשה עוד ביקורות

יש דרישה בקהילה !!!

פורסם
  • מחבר

אני משתדל ... יצרתי קשר עם RAZER בניסיון לסדר את זה ... במקרה הכי גרוע אני אלך על מיקרופון ב 10 שקל ( לפעמים הם יותר טובים מכל דבר אחר )

קצת היו לי שבועיים צפופים בגלל עבודה וסיבות פרטיות אני אנסה לעדכן כמה שיותר מהר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים