עבור לתוכן

מחשב מגמגם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם

ו 16 g ram

יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! )

כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים .

אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??!

תודה מראש:)

פורסם
  • מחבר

Up?

פורסם

האם המחשב מתחמם? מהו אחוז ניצול של ה-CPU בזמן התקיעות?

תתחיל מסריקה כנגד וירוסים ורוגלות תמיניהם. אני תמיד ממליץ על Malwarebytes Anti-Malware.

פורסם

תופתע לגלות את כמות הרוגלות ש(כנראה) נמצאות במחשב ומאטות אותו.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את האנטי וירוס שלי(nod32) הסריקה תקינה.

מספיק או לנסות משו אחר שיסרוק?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב את הדיון מכיוון שעדיין הבעיה לא נפתרה יש למישהו הצעות אחרות ?כלי אבחון לדיסק או למערכת ההפעלה אולי?

פורסם

ניסית את מה שהצעתי?

פורסם
  • מחבר

כן, הורדתי וסרקתי הוא מצא 2 רגולות והכניס אותם להסגר עבר מאז איזה שבוע או יותר וכלום לא השתנה נניח אתמול עבדתי על הפוור פוינט והוא קרס כמה פעמים אני כבר לא יודע עם זה בעייה בתוכנה או בעייה במחשב בדיסק הקשיח זכרונות משו?!?!?יש לי שני דיסקים במחשב האחד ssd והשני hdd מחובר במתאם במקום הצורב. יש מצב שאחד מהם עושה את הבעיה? נתתי לווינדוס לסרוק את שניהם והוא לא מצא שום בעיההכי מדאיג אותי הקטע עם הדסקטופ שמתאפס או נעלם לרגע אני לא יודע איך להגדיר את זה......אני אנסה לעשות צילום מסך שזה קורה...

פורסם
  • מחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים