עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי אפייה של לוח חשמלי של טלויזיה....

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי טלוזיה LCD 32 של סמסונג שיש לה בעיה בתמונה (בחצי מהתמונה רואים קצת שובש וחצי רואים טוב)

פירקתי אותה והסתכלתי על הלוח על הרכיבים וההלחמות הכל נראה תקין (עברתי על כמה הלחמות)

אני רוצה לאפות את הלוח ויש לי שאלות לגבי התהליך

יש לי טוסטר אובן ואיתו אני ישתמש כנראה

על כמה מעלות לכוון אותו?

כמה זמן ואיך יודעים שהאפיה הושלמה?

והאם ייגרם לי נזק לחלקי הפלסטיק של הקונקטורים או שצריך להוציא את כולם לפני האפייה?

נ.ב שאני יעשה את זה ואם זה יצליח אני יעלה תמונות ויתעד את התהליך

תודה לעוזרים!

פורסם

אני מניח שכבר בדקת בגוגל על הבעיה האם היא נפוצה ומה הפיתרון. במידה ולא, זה הזמן.

כש''אופים'' חייבים להוציא את כל הפלסטיקים.

אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה.

מדריך לאפיה יש באתר, אם לא תמצא תכתוב אני ישים קישור.

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי על הבעיה בגוגל אני לא בדיוק יודע איך לחפש אותה יותר נכון איך לכתוב אותה בחיפוש...

ולגבי המדריך אני זוכר שהיה אני ימצא אותו

אי גם לא בטוח שהבעיה תיפתר אבל אני ינסה אין לי מה להפסיד ואם זה לא יצליח אולי אני יחפש לוח כזה חדש ואני יקנה

נערך על-ידי ofeky1

פורסם

אפייה זה לא פתרון קסם, ואני בספק אם זה בכלל קשור לתקלה שלך. נתקלתי בתקלה בודדת בLCD שהצריכה שימוש בחום ולא נראה שזה המקרה שלך. תוכל להעלות תמונה של התקלה?

פורסם

מה הדגם המדויק של הטלויזיה?

פורסם
  • מחבר

הדגם המדויק הוא סמסונג LA32C450E1

ומחר אני יעלה תמונה של התקלה

פורסם
  • מחבר

הנה התמונות של התקלה..

איך קוראים לזה שאני יוכל לחפש בגוגל פתרון לפני האפיה?

שוב תודה לכם!!

פורסם

זה באמת מוזר. רוב הפסים שאני מכיר הם לאורך.

לא נראה לי שקשור לאפייה כלשהי... בד"כ פסים מגיעים מהפאנל עצמו ולא מכרטיס התמונה, ככה שאין לך מה לאפות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה אם ככה אני כנראה יזרוק אותה...

או שבכל זאת אני ינסה לאפות בשביל הספורט :)

תודה לכם!!

פורסם

אחריות כבר נגמר אני מניח

פורסם
  • מחבר

ברור שנגמרה היא הולכת למזבלה והיא בחוץ מחכה להסעה

פורסם

אני תקינתי מסך של סנסוי עם פסים (או שחצי מסך בכלל לא היה נדלק), אבל אצלי זה היה אנכי ולא אופקי. הייתי מפרסם כאן קישור, אבל פרסמתי את זה בפורום אחר ואני חושב שזה נגד החוקים כאן.

ייתכן אבל אני ממש לא בטוח) שמדובר באותה תקלה - מקורה במחברים הגמישים המובילים את המידע מהכרטיס אל הפאנל. לא נתקלתי במסך שאפשרי להחליף אותם (מפני שהם חלק אחד עם הפאנל עצמו) אבל לפעמים אפשר לעשות משהו שיגרום להם לעבוד טוב.

בכל מקרה, אין לך מה להפסיד. פתח את המסך ובדוק את זה.

פורסם

אפשר לשאול מה זה התהליך הזה של אפייה של המסך? מה זה פותר ואיך בדיוק זה פותר? סתם מתוך עניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים