עבור לתוכן

מפרט גיימינג מלא עד 6000 ש״ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים פתחתי כבר אשכול לפני פסח לגבי מפרט, וכבר עבר זמן מאז ואני מאמין שהחומרה התעדכנה קצת מאז. אני רוצה להרכיב מפרט וללכת כבר בימים הקרובים להזמין. אז ככה...

יש לי עד 6000 ש״ח חשוב לא לחרוג מזה

המחשב אמור לשמש בעיקר לגיימינג. וכל השימושים שמסביב כמובן אבל לא יודע כמה זה רלוונטי כמו מוזיקה וגלישה באינטרנט וכל זה.

לא חשוב לי אם המארז ירעיש, יהיה מכוער, יפה, לא משנה לי העיקר שהמחשב יהיה הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה, מבחינת יעילות וביצועים. תתפרעו עד כמה שניתן :P

אני צריך מפרט מלא, כולל מסך. בנוגע לעכבר ופאד ומערכת סאונד, לא צריך לכלול, אני כבר אעשה בדיקה וארכוש את זה בנפרד.

אז מפרט מלא כולל מסך עד 6000, גיימינג. תודה מראש חברים! :-)

פורסם

יכלת להקפיץ במקום לפתוח דיון חדש.

אבל לא משנה.

תמלא את השאלון כדי שנוכל לעזור:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב100-200 גג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע...

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך!

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מפרט מלא למעט ציוד הקפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב כלכך. העיקר שהקישור והמארז יהיו מקסימום יעילים

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא נראה לי כרגע

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? נראה לי שלא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב. אני מהקריות יכול להתנייד עד חיפה ונהריה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא מבין בזה כלכך... סומך עליכם X:

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? זה תמיד חשוב אבל שוב אם זה לא פוגע מדי בביצועים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה רבה חברים
פורסם
  • מחבר

מישהו? עזרה? בבקשה :-(

פורסם

קח את המפרט שבנו לך

תעדכן את המעבד ל 4590

מסך: Dell 23 Monitor P2314H למסך הזה אין מרכזיית USB

כדאי לבדוק את הכרטיס מסך הזה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu

החיסרון ש שהוא כרטיס חם בקירור הסטוק שלו כך כדאי להוסף מאורר 120mm למארז על כל מקרה

פורסם

^ אפשר לעלות ל 4690, כ. מסך חדש ומסך עדיף.

חוץ מזה שפלונטר לא ממש רלוונטי, לדעתי עדיף כבר להזמין מ TMS, משלוח ואיסוף במסגרת האחריות חינם.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1052

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

באנדל - LanCool K56NB + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪625

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1890

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪284

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪418

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מסך:

Dell 24 Monitor - P2414H

כמות: 1 - מחיר: ₪973

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6180

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6057 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/j3hnelvq

פורסם

מפרט הכולל מעבד i7, כונן SSD בנפח כפול(מומלץ), כרטיס מסך חדש עם שנתיים ועונה לך על כל הדרישות:

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 1362/1335

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

JM1600KLH-8G - Transcend - 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - Unbuffered - DDR3-1600 - 1.5V - 512Mx8 (16pcs) - Transcend Je...

כמות: - 1 - 353/346

כרטיסי מסך - AMD PCIe

GV-R929OC-4GDnu - Gigabyte - Radeon R9 290 GPU - New with less warranty - 4GB 512 bit DDR5 memory - PCIe x16 3.0 interface - Dual...

כמות: - 1 - 1584/1552

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 669/656

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 271/266

מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX900-650 - Antec - Antec GX900 Army Edition 650W MidiTower 2x120mm Fan controller USB3.0 Front - With Antec VP-650P...

כמות: - 1 - 573/562

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 130/127

LCD - 23 LCD

P2314H - DELL - 23 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution - VGA, DVI-D, DisplayPort video inputs - 1000:1 Con...

כמות: - 1 - 826/809

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 80/78

6127.00 / 6004

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=4478

פורסם

^ ביקשו חנות בין חיפה לנהריה, פלונטר נמצא בתל אביב. (לא בין חיפה לנהריה)

פורסם

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב. אני מהקריות יכול להתנייד עד חיפה ונהריה

גם אתה הרכבת ב-TMS שלא ממש נמצאים בקריות או בחיפה אז הרשתי לעצמי :) פלונטר גם עושים משלוחים, אמנם המשלוח עולה כסף שלא כמו ב-TMS

אבל היי, אפשר באותו מחיר להרכיב מפרט חזק ומשתלם יותר, בכל אופן העניין נתון לשיקולו של פותח הדיון.

פורסם

^ נכון, בפלונטר יוצא מפרט עדיף, אבל במקרה של תקלה במחשב תהיה לו בעיה רצינית שלא כמו ב TMS שרגילים לאסוף מחשבים מלקוחות, כפי שהבנתי זה חלק מהגישה שלהם ללקוח ויהיה הרבה יותר קל להסתדר.

ותסכים איתי שיש גם הבדל בין אחריות של החנות לשליחה ואיסוף של המחשב לבין שליח צד ג' שלא ממש איכפת לו והוא גם עולה כסף.

פורסם

אמת, שפותח הדיון יחליט אם מתאים לו לקבל מפרט עדיף ובמקרה של מימוש אחריות לשלם על משלוח לחנות.

פורסם
  • מחבר

תשמעו בגדול אין לי בעיה להזמין מחנות שהיא במרכז. באמת שלא, אני מוכן לעשות מאמץ להגיע למרכז כי בכל זאת מדובר בקניה בסכום גדול מבחינתי ככה שנסיעה למרכז זה ממש לא מה שיעצור אותי תמבינים?

המפרט המומלץ ביותר זה המפרט שבנה idanmal ? כי אם כן אני מחר מחרתיים כבר אזמין הכל.

עוד דבר קטן, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל אני מכיר חבר של המשפחה שלי שעובד בחנות מחשבים באיזור הקריות ואמר לי להרכיב מפרט מהחנות הכי זולה שאמצע והוא ייתן לי את זה במחיר נמוך יותר. לא מאמין לזה יותר מדי... אבל שווה לי לבדוק תעניין...

חברים תודה רבה לכם, מבחינתכם מה המפרט הכי משתלם, ראיתי שהיו כמה ואני לא מספיק מבין כדי להחליט בעצמי. זה המפרט שהרכיב idanmal?

פורסם

המפרט שהצעתי הוא הטוב ביותר שתקבל במסגרת התקציב שלך.

אני בספק אם תוכל להרכיב את אותו מפרט במחיר זול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים