עבור לתוכן

יש כבר SSD 250GB במחיר משתלם?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט עדיין אם אני באמת צריך אחד, אבל בכל זאת מתעניין לגבי מחירים וכו'.

הייתי רוצה SSD של 250 גיגה כדי להעביר את הכונן הנוכחי שלי AS IS ל- SSD (כרגע שוקל +- 230 גיגה, אני מעריך שאפשר לנקות עוד בערך 60-70 גיגה)

יש אחד משתלם בסביבות ה- 450 ש"ח?

אולי שווה לי לחכות עוד? אין לי בעיה, חיכיתי עד עכשיו... לא בוער לי :)

בינתיים ראיתי פה שפורסם זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256MX100SSD1

שנשמע עוד איכשהו במחיר סביר, אבל עדיין לדעתי על הצד היקר. במיוחד כשמסתכלים על זה שלפני כמה חודשים קניתי כונן של 3 טרה באותו המחיר :P

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ולשמוע המלצות

פורסם

אני לא ממש מעודכן במחירים בארץ אבל טיפ קטן שלמדתי עם הזמן במיוחד אם מסתכלים על מחיר מול תועלת.

ססד במחיר של כונן רגיל יגיע עוד הרבה זמן! כמו שלפני מספר שנים היה לך סידרה ירוקה כחולה ושחורה ב wd ( לדוגמה) ושחורה הייתה יקרה יותר כי היא מהירה והיה מומלץ להתקין מערכת הפעלה עליה, כיום התפקיד הזה תופס ססד.

נכון המחיר יקר אבל להשוות ססד למחיר כונן רגיל ולהתבאס מההפרש זה לא נכון, כיום כל אחד קונה מה שמתאים לו, אתה יכול להסתדר עם 120gb סבבה, לא יכול? יש ססד גדולים יותר אבל במחיר גבוהה. נכון המחיר יורד אבל יעבור מלא זמן עד שתרא ססד 3tb במחיר של 400שח.

כיום או שתחכה ותחכה וככה לא תקנה אף פעם או שתקנה עכשיו תהיה מרוצה ובעתיד תקנה משהו שיתאים לך באותו הרגע.

אני לא בא לתיף מוסר או משהו כזה פשוט ציינת את זה בסוף ההודעה שלך וחשבתי שכדאי שאני אציין זאת בכל אופן זה ה5 סנט שלי...

תחכה שמישהו שמבין יענה.

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא ציפיתי ל-3 טרה SSD באותו המחיר. ההשוואה אולי לא הכי נכונה, אבל meh...

120 לצערי לא מספיק לי, ובגלל זה אני מחפש 250 במחיר יחסית זול (כמובן יחסית לSSDים אחרים), אני רואה SSDים שנעים במחיר בין 500 ל- 1000 ש"ח ואני מקווה שיוכלו להמליץ על אחד שהוא משתלם מבחינת גודל/מהירות/איכות

פורסם

יש לך בפלונטר את evo 250 ב 650 שקל.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MZ-7TE250BW&cart=140294150557831052〈=heb

אל תשכח שבטווח הנראה לעין , אין צורך לרוב האנשים בכונן מערכת גדול מ250 גיגה , מקסימום 500 למי שאוהב שיהיו לו המון משחקים מותקנים במקביל.

היחידים שבאמת צריכים יותר זה עורכי וידיו ותמונות כמקצוע.

לעומת זאת , אתה צריך 3 טרה בשביל סרטים ומשחקים שאתה שומר על המחשב , אז זה שונה מאד.

פורסם

אני לא יודע מה הצורך שלך

אישית יש לי M4128 די מזדקן וכרגע בערך 60 ג"ב עוד פנויים עליו (מערכת הפעלה + אופיס + כמה תוכנות עריכת תמונה + כמה משחקים)

לי זה נראה מספיק

פורסם
אני לא יודע מה הצורך שלך

אישית יש לי M4128 די מזדקן וכרגע בערך 60 ג"ב עוד פנויים עליו (מערכת הפעלה + אופיס + כמה תוכנות עריכת תמונה + כמה משחקים)

לי זה נראה מספיק

כמוך, כמוני יש לי M128 עמוס עם 30GB פנויים.

אך בכל מקרה, לא הייתי קונה היןם SSD מהדגמים מיושנים, אלא מהדגמים החדשים עם המהירויות והביצועים המשופרים.

זה יבוא לידי ביטוי גדול יותר, בעדכון המערכת למערכת מודרנית חדשה.

פורסם

ה-C400 128GB שלי לא ישרוד עוד הרבה... כבר עכשיו יש לי 6GB פנויים ואני נלחם בזה כל הזמן.

עכשיו מתארגנת קנייה קבוצתית (של MX100), נראה מה הולך עם זה.

פורסם
  • מחבר

אני יעקוב אחרי הקנייה הקבוצתית, אם המחיר יהיה טוב אני אצטרף.

גם ככה המחיר לא נורא מידי בשביל ssd

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים