עבור לתוכן

התלבטות בקניית מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט איזה מסך לקנות לGaming, קראתי בדיונים אחרים שמסכי הדל מומלצים

ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים?

ההעדפה שלי 24 אינץ אבל ראיתי שהרבה ממליצים על u2312hm,

כמו כן מה ההבדל בין u2412m ל u2414h?

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

המסכים של DELL שציינת מומלצים באופן כללי בשל שילוב של איכות טובה (פאנל IPS) מחיר אטרקטיבי לתמורה, זמינות גבוהה ושירות טוב (בדרך-כלל) של DELL בישראל.

אין בהם משהו ייחודי דווקא למשחקים, עם זאת הם כמובן מתאימים גם לשימוש זה.

על הU2312HM היו ממליצים הרבה בעיקר בגלל התמחור שלו, בעוד הU2412M יקר ממנו בכמה מאות שקלים ולא תמיד זה משתלם.

היתרון של הU2412M על הU2414H והU2312HM הוא ברזולוציה יותר גבוהה - 1920X1200 לעומת 1920X1080. זה עשוי להיות משמעותי לעבודה, אבל למשחקים לרוב תוספת הגובה לא משמעותית, לא לרמת הפירוט ולא לגודל שדה הראייה, ולכן לא ברור שיש הצדקה להשקיע בU2412M. הU2414H גם חדש יותר ומכיל מעט יתרונות אחרים (למשל רכזת USB3 במקום USB2).

פורסם

שקלת את ה Dell P2414H?

יותר זול ובעל רזולוציה זהה

פורסם

מעניין המסך שאמרת...אתה יכול להגיד למה הוא יותר זול מהשניים שצויינו למעלה? כי גם הוא 24 IPS, יכול להיות שהוא לא לד?

נערך על-ידי eranisra

פורסם

הוא LED. הכל LED בימינו.

פורסם

הוא יותר זול כי זו הגרסא המוזלת .יש לו USB2 אין לו מסגרת דקה וכיול צבעים מהמפעל אך הפער במחיר משמעותי.

מצטרף להמלצה על הP2414H , תחלס זה כמעט אותו מסך.

פורסם

תודה על התגובות, עוד דבר אחד, אני מבין שה

u2412m הוא 16:10 וקראתי שזה יותר נוח לקריאה, זה נכון? אם כן אקח אם זה גם כשיקול במיוחד שההבדל בין השניים הוא 150 ש"ח +/-

מישהו??

נערך על-ידי eranisra

פורסם
  • מחבר

היי, תודה רבה על העזרה,

מה הכוונה אין כיול צבעים לP2414H ? האם יש הבדלים באיכות בין ה P2414H ל U2312HM?

U מסמל ultrasharp לא?

פורסם

גם לU2312H אין כיול.זה פיצר שדל הוסיפה לU2414 ולכן והמחיר בהתאם.ניתן לכייל עצמאית עם קליברטור למי שיש .

למשתמש הפשוט זה די חסר ערך לדעתי,אולי לעריכת תמונות וכ"ו.

פורסם

תודה על התגובות, עוד דבר אחד, אני מבין שהu2412m הוא 16:10 וקראתי שזה יותר נוח לקריאה, זה נכון? אם כן אקח אם זה גם כשיקול במיוחד שההבדל בין השניים הוא 150 ש"ח +/-

מישהו??

פורסם

אין פה נכון ולא נכון. יש שיעדיפו את זה ויש שאת זה.

לשימושים כלליים אני מעדיף את המסכים עם הרזולוציה היותר גבוהה.

פורסם

למה אתה מתכוון בשימושים כלליים?

פורסם

כלליים - כל דבר שיעלה על דעתך.

פורסם

\אם אקנה את הu2412m, האם אוכל לשחק על 1920X1080 וייראו כמו שצריך על כל המסך? או שזה לא יהיה הרזולוציה הטבעית של המסך ועדיף ברזולוציה של ה 1200?

נערך על-ידי eranisra

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים