עבור לתוכן

כמה התלבטויות ושאלות בנוגע לקניית הארד דיסק + כמה טיפים שאני צריך ממכם

Featured Replies

פורסם

חג שמח!

אוקיי אז נתחיל בשאלה הכי הכי חשובה: מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 120 ג'יגה (בקיי אס פי לצורך העניין) , עכשיו אני לא יודע באיזה לבחור?

הרי יש כמה סוגים של 120 ג'יגה נכון?

יש את החברות הרגילות כמובן שאני לא יודע במה לבחור שזה:

WD, SEGATE, HITACHI, MAXTOR

ויש אני רואה גם 2 סוגים:

1) 8MB Buffer

2) Serial ATA

*שבשניהם ש לי 3 שנות אחריות

אז מה יותר טוב ואמין? (הכי חשוב כמובן אמין כי אני לא רוצה למצוא את עצמי בוכה בעוד כמה חודשים..)

עכשיו ההתלבטות השניה שלי.

כרגע ברשותי ההארד דיסק של שנתיים, 40 ג'יגה (זה עקרוני איזה חברה? כי אני לא זוכר :/ אבל זה בטוח לא IBM..)

ואני זקוק בדחיפות ל120 ג'יגה

אז יש לי גם כאן שתי אפשרויות

1) להעביר את כל מה שיש לי בהארד דיסק עכשיו (שזה בעיקר 38 ג'יגה של Mp3...) להארד דיסק החדש (יענו רק את הדאטא..) והאמת אין לי מוג איך לעשות זאת, אז אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את זה

2) האפשרות השניה זה שיהיו לי 2 הארד דיסקים!

אחד למערכת ההפעלה (שיהיה ה 40 ג'יגה הישן כמובן..) וכל ה 120 אני אאחסן את שאר הדברים ההכרחיים ביותר (משחקים ובעיקר סרטים ומוזיקה)

אני לא יודע במה לבחור ומה לעשות

מישהו יכול לעזור?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני ממליץ על היטצי מסדרות 7K250 מכרתי עשרות כאלה לאורך זמן ולא ניתקלתי בשום בעה איתם, הם מהירים ואמינים.

ERO

פורסם

בן אדם תוריד תחתימה הענקית הזאת

זה נוגד את חוקי הפורום

פורסם

המלצתי היא דווקא WD/MAXTOR שכן אלו החברות האמינות ביותר בשוק כיום. ה-MAXTOR מציג ביצועים מעט יותר טובים אך ה-WD מגיע בד"כ עם יותר שנות אחריות.

במידה והנך משאיר את 2 ה-HD, את הישן ואת החדש בשום פנים ואופן אל תשים את מערכת ההפעלה על הישן. רק על החדש שכן כך היא תפעל מהר יותר (HD חדש מהיר יותר מהישן). אל תשכח כי את ה-HD החדש אתה יכול לחלק למס' מחיצות ולשים באחת מהן את מערכת ההפעלה ועדיין הכל יהיה מסודר.

פורסם

גם הPATA 8M BUFFER וגם ה SATA 8M BUFFER אמינים וטובים, המחירים דיי דומים והביצועים זהים

ארבעת החברות שהצגת נחשבים לטובים, היטאצ'י (IBM) וסמסונג נחשבים לדיסקים שקטים יחסית לשאר

אני מאמין שאתה מודע לזה שהלוח שלך צריך להיות בעל יציאת SATA ולא כל לוח בא עם זה (סתם שלא היו פאשלות אחרי קניה)

ותקטין את הAVATAR שלך ל100 פיקסלים

פורסם

אני מנחש שאת הלוח קנית אם ההארד דיסק הישן (מלפני שנתיים לא?) אז כנראה אין לך חיבור SATA בלוח אמא.

אז תיקח הארד דיסק שהוא ATA 133\100 אם 8 מגה באפר

פורסם

אחי נראה לי שכרגע שברת שיא: "המשתמש בעל האווטר הכי גדול בעולם!!"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים