עבור לתוכן

למה לקנות נתב שבזק נותנת חינם ?

Featured Replies

פורסם

לא מבין למה לקנות נתב יש ברשותי מחשב מחובר עם כבל , WIFI למה לקנות נתב , איפה היתרון

פורסם

אם הנתב בהשאלה אז סבבה, אבל לרוב זה בחיוב-זיכוי כמו שהיה לי למשך שנתיים.

מחייבים ומזכים ביחד ב-10 ש"ח לחודש, ואם עזבת אחרי שנה אתה משלם מחיר מלא לשנה השנייה, כלומר 120 שקלים.

אולי היום המחירים קצת שונים בהתאם לנתבים שהם מציעים.

פורסם

הנתבים עכשיו חינם לגמרי (לפחות מה שאני קיבלתי - אין שום חיוב זיכוי, אין פקדון). אצלי לנתב של בזק יש בעיה של טווח, אחד המחשבים בבית מקבל ממנו 2-3 מגה וחיבור לא יציב - נתב בסיסי וישן של tplink נותן לי wifi יציב 30 מגה. לדעתי אם מה שיש לך עובד מספיק טוב אז אין ממש הצדקה לקנות משהו נפרד.

פורסם
  • מחבר
אם הנתב בהשאלה אז סבבה, אבל לרוב זה בחיוב-זיכוי כמו שהיה לי למשך שנתיים.

מחייבים ומזכים ביחד ב-10 ש"ח לחודש, ואם עזבת אחרי שנה אתה משלם מחיר מלא לשנה השנייה, כלומר 120 שקלים.

אולי היום המחירים קצת שונים בהתאם לנתבים שהם מציעים.

למה אתה מחליף תשתית כל שנה ?

פורסם

^ איך הגעת לזה?

איפה הוא כתב שהוא עוזב כל שנה?

פורסם
  • מחבר
^ איך הגעת לזה?

איפה הוא כתב שהוא עוזב כל שנה?

איפה אתה רואה שכתבתי שהוא עוזב כל שנה ?

פורסם

חח... רק נתתי דוגמה שאם הנתב הוא בחיוב-זיכוי לשנתיים והוא עוזב אחרי שנה הוא יצטרך לשלם את ההפרש שנשאר. זה הכל.

פורסם

אין מתנות חינם................

בנתב של בזק - בזק היא בעלת הבית והיא מבצעת ומגדירה בנתב מה שטוב לה.

בנתב שלי אני בעל הבית. תמיד. וכשארצה אפילו אחליף את הקושחה שלו.

ונדמה לי שזה כבר מזמן לא ממש בחינם.

פורסם

אחד הדברים אגב שבזק או הוט ידועים בהם זה להרים רשת ויפי פתוחה על חשבון החיבור שלך. אני זוכר שהיה הרבה כעס על העניין הזה מתישהו השנה.

מה גם שנתב מצויין יעלה לך פחות מ200 שקל בימינו.

פורסם

י

יש מתנות חינם, למה להתווכח עם עובדות? עשיתי בזק סה"כ לפני חודשיים - לא מאמין שהשתנה משהו מאז - והם נותנים נתב לגמרי בחינם. חסרונות יש, כמו שציינת וכמו שאני ציינתי בפוסט הקודם. אבל הוא עדיין 100% חינמי ולרוב הלקוחות זה עושה את העבודה.

פורסם
אחד הדברים אגב שבזק או הוט ידועים בהם זה להרים רשת ויפי פתוחה על חשבון החיבור שלך. אני זוכר שהיה הרבה כעס על העניין הזה מתישהו השנה.

מה גם שנתב מצויין יעלה לך פחות מ200 שקל בימינו.

יש לך משהו מומלץ?

פורסם
  • מחבר

זה בחינם , חבל שאתה ממציא דברים שלא קיימים ,אין לי אהבה לבזק ולא לכבלים ,אבל להמציא ,לא
פורסם

זה חינם אבל בא עם הגבלות כמו שאמרו. הנתבים לא הכי איכותיים, לא תמיד תומכים במהירויות גבוהות, יש נתבים עם קליטה\שידור טובים יותר, עניין השיתוף רשת של בזק ועוד.

פורסם

אני ממציא ?

כלכליסט ממציא!

9.90 לחודש לפי העתון הזה מאוקטובר.

ובזק משתף את הנתב לגולשים רק למי שנרשם לשרות הזה ולא את כולם.

פורסם

הם דווקא כן משתפים, לפחות לי זה קרה : בתקופה הקצרה שהשתמשתי בנתב של בזק בתור נתב, הוא קיבל עדכון קושחה אוטומתי שגם איפס לי את רוב ההגדרות חוץ מהחייגן (לקח לקח לי הרבה זמן להבין מה קרה שם בדיוק ולמה מחשבים לא מקבלים איפי), אני גם גיליתי שיש רשת שנקראת Free Wifi שמגיעה מהנתב שלי. יש לציין שאף פעם לא נרשמתי לשירות הזה, וגם אי אפשר היה לבטל את הרשת הזו דרך ההגדרות. התקשרתי לתמיכה וביקשתי לברר איך זה קרה, הוא ישר ביטל לי את הרשת הזו ואמר "זה קורה לפעמים, פשוט מתקשרים לבטל, זה הכל".

אני לא מרגיש בנוח כשמישהו מנהל לי את הנתב מרחוק, אני רוצה לעדכן קושחה מתי שנוח לי ולהגדיר מה שנוח לי. לכן הנתב של בזק עובד אצלי כמודם כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים