עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף? 780 או 290?

Featured Replies

פורסם

חוץ מ watch dog שזו כנראה תקלה שהם צריכים לסדר, יש עוד משחק שדורש יותר מ 3GB ב FHD?

• תגובות 34
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחקים שמשתמשים ב ID TECH 5 יכולים להנות משיפור מסויים אם יש עוד זיכרון (בהזרמת טקסטורות הלא מדהימה שיש במנוע הזה).

כמו שראינו WATCH DOG עובד על כרטיסי מסך של NVIDIA יותר טוב למרות שחסר להם זיכרון ולמרות שהמשחק היה אמור להיות מתוכנן לעבוד על GCN בגלל הקונסלות (רק מראה כמה הקוד של המשחק הזה מחורבן, כנראה בגלל זה הם היו צריכים לעשות NERF לקונסולות).

נראה לי ש 4GB יהיה חשוב הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים, מספיק לראות את THE WITCHER 3 בשביל להבין למה...למרות ש NVIDIA ו CDPR בקשר מאוד הדוק אז יכולל היות שהם ידאגו שהכל יעבוד כמו שצריך.

פורסם

קשה להאמין שבשימוש רגיל חייבים יותר מ-2GB אם כי ברור שזה יתנפץ בעתיד

פורסם
נראה לי ש 4GB יהיה חשוב הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים, מספיק לראות את THE WITCHER 3 בשביל להבין למה...

איך מגיימפליי של כמה דקות, 9 חודשים לפני שהמשחק בכלל יוצא, אתה יכול להסיק לגבי כמות הזיכרון הדרושה?

לא התרשמתי שהגרפיקה שם גבוהה או דורשנית יותר מזו של BF4, למשל. ואם BF4 מסתדר עם 2GB, אין סיבה שמשחקים אחרים ידרשו יותר.

פורסם

פשוט בדיחה שמשחק אחד שבור משגע את כולם

פורסם

אני משחק ב-Wolfenstein ברזולוציה של 2560 על 1440 ולא ראיתי שהוא לוקח זיכרון מעל 1500 מ"ב

אני מניח שאפשר להגדיל את הצריכה עם פילטרים מיוחדים ואופציות אבל אפשר להסתדר גם עם 2 גיגה

פורסם
פשוט בדיחה שמשחק אחד שבור משגע את כולם

חכה שיגיע GTA5 מה יהיה :D

פורסם

וכנראה שגם המשחק הזה ירוץ טוב יותר על NVIDIA ו 3 גיגה

פורסם

בכ"מ, אני מאמין שהם יכניסו שוב את הגבלת הVRAM להגדרות.

פורסם

במוקדם או במאוחר, מפתחים יתחילו להשתמש ב-Tiled Resources של DX11.2 / DX12.

פורסם

ומה תהיה המשמעות של זה לגבי צריכת הזיכרון?

פורסם

זכרון המערכת (RAM) יכסה על מחסור בזכרון כ.מסך (VRAM). טקסטורות יועברו מה-RAM אל ה-VRAM בהתאם לצורך בהן במצב נתון (במקום שישבו כולן ב-VRAM), בצורה יעילה כביכול ללא פגיעת ביצועים.

פורסם

איך יכול להיות שלא תהיה פגיעה בביצועים? הרי ה-RAM הרגיל הרבה יותר איטי מה-VRAM.

פורסם

בכל זאת התמונה תרונדר מה-VRAM. אם תהיה פגיעת ביצועים בעקבות המעבר מצד לצד, אני מניח שתהיה קטנה, אחרת מה זה שווה

אגב, ברור לי שטכניקות כאלו ואחרות מיושמות כבר היום במשחקים, אחרת לא היינו רואים לדוגמא כרטיס AMD מנצל 3.6GB מתוך 4GB במשחק בעוד כרטיס NV מתחרה מנצל את כל ה 3GB עם ביצועים שווים או עדיפים (בלי קשר שה-fps לא בהכרח מספק בשני הצדדים בהגדרות כאלו).

אני מניח ש DX12 בסך הכל ישפר ו\או יקל על מפתחים בתחום הזה של ניהול זכרון.

פורסם

מזכיר לי את ימי הfermi vs cayman

היו הרבה אנשים שמתלבטים בין GTX570 ל6970 (או 6950). כעבור פרק זמן מסויים אלו שקנות GTX570 נשארו עם כרטיס בעל ליבה חזקה אך כמות הזיכרון הגבילה אותם.

עמדתי בפני הדילמה הזו והחלטתי ללכת על ה290, אולי טעיתי ואולי לא , רק הזמן יגיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים