עבור לתוכן

מלא בעיות עם האימיול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם זהו דיוני הראשון בפורום

יש לי מלא בעיות עם האימיול:

1). מסך כחול אחרי 10 דקות הוא כותב ללי שגיעת ווינדוס ואם אני לוחץ על איזשהו כפתור הוא מפסיק את כל ההורדות ולמוריד יותר עד שאני עושה RESTART למחשב איך אני יכול לעשות שלא תופיע יותר הודעת השגיעה של הווינדוס?

2). יש לי מהירות נמוכה באימיול אני שם אותו נגיד לכמה זמן בערך 4- 8 שעות ויש לו מהירות בערך 3.5 KB איך אני יכול לעשות מהירות גדולה יותר? דרך אגב הבעיה ה-1 לא תמיד נעשת.

3). מהי שיטת קדמיליה ואיך היא עוזרת או איך אפשר להשתמש בה כדי שהאימיול יפעל יותר מהר?

מקווה שתעזרו לי ::)

אם זה יעזור לכם אז יש לי:

emule 0.42b

142 שרתים ידועים באימיול

אני מפעיל את האימיל בנפרד עם הקאזה

ההגדרות של ה download שלי זה 128 kb שניה

upload 13

הפורט שלי זה 4662

פורסם

מומלץ לך למצוא קובץ clintes.met ככול שהוא יותר גדול אתה יכול להוריד יותר הרבה וגם תעשה שיתוף ליותר קבצים במיוחד קאלה שאתה יודע שהרבה אנשיו ירצו - שירים חדשים שיצאו וכאלה.

יותר מזה אין הרבה לעשות חוץ מלהוריד את הupload ל- 10 למה כי זה טוב שזה על גבוה עם אתה רוצה להעלות אבל כדי להוריד זה סותם לך את הפס ואתה חייב לפות 2 kbps upload בשביל העברת מידי או כל יני כאלה אני יודע שככה זה פועל מעולה אצלי

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורם ! :)

עכשיו לבעיות ב eMule

1. מסכים כחולים יכולים להגרם מהרבה מאוד בעיות אני מציע לך קודם כל להוריד גרסה עדכנית של eMule עם מוד טוב

אני יכול להמליץ לך על הגירסה של LSD שהיא מאוד טובה ואתה יכול להוריד אותה דרך האתר הבא

http://emule-lsd.piranho.com/

אחת מהסיבות הנפוצות למסכים כחולים בגלל ה eMule היא שילוב של מודם כבלים שמחובר דרך כניסת ה usb וגירסה ישנה של eMule

אשר גורמים לעומס יתר על המודם וקריסה של המערכת... במקרה כזה תנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת

2. בשביל להגיע למהירות גבוהה באימיול קודם כל תעלה את מהירות ה upload ל 10k

תוריד גירסה טובה של eMule (ראה לינק הנ"ל)

תבדוק שאין לך LowID

תעשה חיפוש בהקשר הזה פה בפורום ...היו מלאאא דיונים על זה

(כמו זה למשל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=63555

3. שיטת קדמליה (בקיצור) מאפשרת חיבור למשתמשים אחרים לא דרך שרתים כנהוג בשיטה הישנה אלה ישירות וכן גם חיבור לתוכנות P2P אחרות שלא שיתפו פעולה בעבר עם eMule מה שאמור לשפר את המהירות

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

פורסם
  • מחבר

תן לי לינק ישיר לאימיול LSD ::)

פורסם

ערוך א הכותרת כך שתהיה עניינית. ואף אחד לא חייב לך כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים