עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט

1. מה התקציב המקסימאלי?

4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב:

עיצוב וגרפיקה בעיקר, סרטים FHD, עבודה עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

adobe photoshop, illustrator, InDesign, flash, dreamweaver - משתמש באופן קבוע בתוכנות מדי יום.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק הרבה אבל רצוי שיריץ GTA 5

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

מחבר את המחשב ל2 מסכים FULL HD 1920X1080 אחד מסך מחשב ואחד לטלוויזיה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כן. יש לי כבר כונן כשיח SSD 120GB Kingston SSDNOW300

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס לא. הרכבה כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP, אייבורי, או כל חנות אחרת שתמליצו באזור המרכז שעושה משלוחים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חייב להיות מעבד I7 ארבע ליבות (רצוי גם קירור נוזלי למעבד) ו16 ג'יגה ראם. חיבורים: לפחות 2 HDMI, חיבור אופטי, USB3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? במידת הצורך כן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות

יש לי גם חלקים של המחשב הנוכחי שהם יחסית חדשים מלפני שנתיים בערך, רציתי להתייעץ גם אם כדאי לקנות חדשים או שהם יספיקו לי ויתאימו לחומרה החדשה.

דיסק כשיח Hitachi DeskStar 500GB 16MB 7200PRM SATA II - נמצא אצלי שנתיים, עבר בערך 4 פרמוטים.

כרטיס גרפי - Sapphire Radeon Hd 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI - נמצא אצלי שנתיים.

צורב DVD - LG GSA-GH20N X20 BLACK DVD - יש לי אותו 6 שנים, משתמש לעיתים רחוקות, יש טעם לקנות חדש? או להשאיר אותו?

ומארז למחשב אני צריך משהו הכי קטן עד כמה שאפשר, מארז טוב ובמחיר סביר.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

369 צפיות חברים. אף אחד לא יכול לעזור?

פורסם

האם השימוש בתוכנות הוא לצורך פרנסה?

כמה כבדים הפרוייקטים עליהם אתה עובד? אם תוכל לפרט על אופי העבודה שלך זה יעזור.

למה אתה צריל בדיוק קירור נוזלי אם לא יבוצע אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני עובד בזה כהכנסה נוספת, אבל בעתיד זה ישמש כפרנסה גם, אני לא קונה מחשב ליום אחד, צריך משהו חזק מאוד שגם יהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד.

וקבל תיקון, הבנתי שאין צורך באמת בקירור נוזלי אז קירור רגיל למעבד יספיק.

פורסם

אם אתה משתמש בגרסת CS6, תוכל באמת להשתמש בכרטיס המסך שברשותך.

אם אתה באמת חושב על העיסוק לצורך פרנסה, הייתי שוקל כרטיס חזק יותר עם 2 גיגה זיכרון לפחות, במקום הכרטיס שהציעו לך הייתי לוקח כרטיס כמו ה GTX660 שעולה מעט יותר.

הספק במפרט מוגזם וניתן לחסוך ולקחת ספק חלש יותר או איכותי יותר באותו מחיר.

גם בדגם הזכרונות ניתן לחסוך ולקחת זכרונות פשוטים יותר שכן אין שום הבדל מעבר ליופי.

את הלוח הייתי משנה ללוח בגודל מלא סטנדרטי ואפילו מדגם אחר.

עדכון: עכשיו ראיתי שביקשת מארז כמה שיותר קטן, אם זה חשוב לך אז ניתן ללכת על המארז הזה, שהוא גם קטן וגם מבודד רעשים, הבעיה היא שאני לא ממש מוצא לוח קטן בעל ערכת שבבים חדשה H97M עם חיבורי SATA Express, אם כבר לקחת לוח בעל ערכת שבבים חדשה ללא SATA Express הרי שזה בזבוז לדעתי.

פורסם
  • מחבר

יש לך להציע לי לוח אם אחר? אבל שיהיה לו חיבור אופטי ו4 חריצי ראם.

ובקשר לספק כוח 650W זה יותר מדי אתה אומר? אפשר לקחת אותו מארז וספק נמוך יותר? יש לך משהו להציע?

וכרטיס מסך מה שאתה מציע אני רואה עולה בסביבות ה1000 ש"ח. נראה לי יספיק לי מה שהיציעו לי.

פורסם
  • מחבר

<?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים